Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σχόλιο Γρ. Τύπου του ΣΕΚΕΣ: “Καλές γιορτές με υγεία και… ψυχραιμία”

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΕΚΕΣ

Παραμονή Χριστουγέννων 2020

Καλές γιορτές με υγεία και ψυχραιμία

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισες να έχουν καλές γιορτές με υγεία και χαρά, να τις περάσουν όμορφα και συντροφιά με τους αγαπημένους και τις αγαπημένες τους.

Εκτός εορταστικού κλίματος οι συνάδελφοι συντάκτες των πρόσφατων ανακοινώσεων των παρατάξεων ΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, ΕΣΚ, έσπευσαν με μια φωνή να στάξουν χολή, συκοφαντίες και ψέματα κατά του ΣΕΚΕΣ. Λογικό. Ο καθένας ότι έχει δίνει.

Κάποιοι άλλοι καλοί συνάδελφοι μας απειλούν με μηνύσεις.

Τους ευχαριστούμε, όλους για το… ενδιαφέρον και τη διαφήμιση. Για να πνέουν τα μένεα εναντίον μας σημαίνει ότι το ΣΕΚΕΣ παραμένει στο μόνο δρόμο που ξέρει από το 2012 που ιδρύθηκε. Να υποστηρίζει τα εργατικά συμφέροντα, το δημόσιο νερό και να μην υποτάσσεται στα προσωπικά, παραταξιακά και κομματικά κατεστημένα, έναντι οποιουδήποτε κόστους.

Από την άλλη σκεφτήκαμε ότι όλο αυτό το… μένος ίσως και να οφείλεται στην πανδημία.  «Αισθήματα φόβου, άγχους, θυμού, λύπης και συντριβής»,  λένε οι επιστήμονες,  ότι προκαλούν οι επιπτώσεις της.

Αλλά και πάλι, μάλλον όχι. Το πιο πιθανό είναι ότι έχουν… λυσσάξει γιατί το ΣΕΚΕΣ μπαίνει εμπόδιο στο σχέδιο που έχουν εμπνευστεί παλιές και έμπειρες καραβάνες του παραταξιακού συνδικαλισμου, που συστεγάζονται πια στο μέγαρο της οδού Πατησίων (έδρα της, κατά το ΠΑΜΕ, … συνδικαλιστικής μαφίας).

Το σχέδιο; Να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, για να αποτραπεί η εμπλοκή του ΣΔΟΕ στον έλεγχο των οικονομικών της ΟΜΕ. (Ο Γ. Γραμματέας της ΟΜΕ και μέλος της ΔΑΚΕ δεν θα κάνει πίσω, όπως ακούγεται;). Να ενσωματώσουν τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων στα «οράματα» της κυβέρνησης και του Υπερταμείου, την προοπτική των μεγαλο-οργανογραμμάτων, τον μετασχηματισμό της εταιρείας σε ΕΥΔΑΠ των ΣΔΙΤ, των εργολάβων, των παχυλών αποδόσεων στους μετόχους και των χαμηλόμισθων και επισφαλώς εργαζομένων υπαλλήλων της.

Μια καλή «αντιβίωση» για την καταπολέμηση του μίσους είναι η Δημοκρατία. Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο εδώ και τώρα.

Καλές γιορτές!

Το Γραφείο Τύπου του ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ

Υ.Γ. Υποσχόμεθα ότι θα επανέλθουμε αναλυτικότερα μετά τις γιορτές γιατί και η ανοχή στον Γκαιμπελισμό έχει τα όριά της.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ