Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σε πλήρη εξέλιξη έμμεση ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ, εν μέσω θερινής ραστώνης(Ανακοίνωση Νο 22)

Σε πλήρη εξέλιξη έμμεση ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ,

εν μέσω θερινής ραστώνης
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
1. Πριν το συνέδριο της Ομοσπονδίας, κάποιοι αρμόδιοι (ή «αρμόδιοι»), διαβεβαίωναν το προσωπικό φύλαξης της ΕΥΔΑΠ, ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί το κεντρικό κτίριο του Περισσού σε ιδιωτική εταιρία securityκαι ότι «τελικά σταμάτησε οριστικά το θέμα». Τελευταία διαδίδονται πληροφορίες ότι από 1/8/2014 αναλαμβάνει εργολάβος την φύλαξη και του κεντρικού κτιρίου Περισσού.
Αν τα ανωτέρω αληθεύουν, τώρα που έρχεται ο… λογαριασμός, που είναι αυτοί που υπόσχονταν χωρίς αντίκρισμα και έπαιξαν παιχνίδια, για άλλη μια φορά, στις πλάτες των Συναδέλφων και της δημόσιας ΕΥΔΑΠ; Κάνουν τις διακοπές τους, σφυρίζοντας αμέριμνα;
Υποθέτουμε πως η Διοίκηση έχει μελετήσει τις πιθανές επιπτώσεις μιας τέτοιας ενέργειας και γνωρίζει τι κάνει, εμπιστευόμενη την ασφάλεια ευαίσθητων σημείων σε ιδιώτες:
Γνωρίζει τι υπάρχει στο Υπόγειο του κτιρίου.
Γνωρίζει τι υπάρχει στο Ισόγειο.
Γνωρίζει τι υπάρχει στον 1οΌροφο.
Και αν είναι έτσι, τότε γιατί η Διοίκηση ξόδεψε χρήματα για την εκπαίδευση όλων των Συναδέλφων – φυλάκων στα ΚΕΜΕΑ της Αστυνομίας, παίρνοντας πιστοποίηση ικανότητας και καταλληλότητας. Τι πιστοποίηση προσφέρει η ιδιωτική εταιρία Security, και όλοι οι εργαζόμενοι της, που δεν την έχουν οι φύλακες της ΕΥΔΑΠ;
 
Λάθος Πληροφόρηση; Λάθος Ενημέρωση; Λάθος επιλογές
ή αποφασισμένη πορεία προς την ιδιωτικοποίηση (άμεση ή έμμεση);
 
2.«Είναι αλήθεια ότι (άλλος) εργολάβος-σύμβουλος συγκεντρώνει στοιχεία και πληροφορίες, επισκεπτόμενος τους χώρους, για τη λειτουργία των υδρονομείων και γενικότερα όλων των τμημάτων της Διεύθυνσης Δικτύου Ύδρευσης, εν μέσω θέρους, και χωρίς μάλιστα να υπάρχει σχετική, έγγραφη εντολή προς τα υδρονομεία και τα υπόλοιπα τμήματα; Ποιος διακινδυνεύει, με ομιχλώδεις διαδικασίες, τη διοχέτευση σημαντικών πληροφοριών οργάνωσης της Διεύθυνσης και λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης προς αγνώστους;»
 
 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ