Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΕΚΕΣ: Διακήρυξη υποψηφίων για τις εκλογές του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
για τις εκλογές του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού
στις 29 & 30 Μαΐου 2024
 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Οι υποψήφιοι με το συνδυασμό «ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ στην Υπηρεσία της κοινωνίας» σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024.

Η ενίσχυση του ΣΕΚΕΣ και σε αυτές τις εκλογές, είναι η εγγύηση για να συνεχίσει ο Σύλλογος με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια, αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα να διεκδικεί τα δικαιώματα και συμφέροντα των μελών του, να αγωνίζεται για τη δημόσιας ΕΥΔΑΠ και το νερό ως κοινό αγαθό.

Σας καλούμε ανεξάρτητα από κομματικές εντάξεις, να ενισχύσετε το ψηφοδέλτιό μας και σε αυτές τις εκλογές. Όπως έχει ήδη αποδειχτεί, από τη δράση των μελών του ΣΕΚΕΣ στο σύλλογο, είναι η δυνατή φωνή που τοποθετείται σταθερά με την πλευρά των εργατικών συμφερόντων, δεν υποτάσσεται σε εργοδοτικές, κυβερνητικές ή κομματικές επιταγές και σε παραταξιακά και προσωπικά συμφέροντα που υπηρετούν τις εκάστοτε κυβερνητικές ή διοικητικές εναλλαγές.

Όσοι συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του «ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ στην Υπηρεσία της Κοινωνίας» πιστεύουμε στην αναγκαιότητα ενός αυτόνομου από εργοδοσία, κόμματα και κυβερνήσεις, ενωτικού και συμμετοχικού συνδικαλιστικού κινήματος που πυξίδα των θέσεων και της δράσης του έχει τα συμφέροντα των εργαζομένων, των υδροδοτούμενων και του δημόσιου νερού.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας καλούμε με την ψήφο σας να στηρίξετε:

 • Την ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ, μέσω μαζικών στοχευμένων προσλήψεων τακτικού προσωπικού πλήρων δικαιωμάτων ενταγμένων στον κανονισμό προσωπικού.
 • Την έξοδο του νερού από τη ΡΑΑΕΥ (Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας & Υδάτων).
 • Την άμεση διεκδίκηση της δραστικής μείωσης του εργάσιμου χρόνου σε 30 ώρες εβδομαδιαίως και όχι την επιμήκυνση του χρόνου εργασίας μέσω της 6ης μέρας (Σάββατο) ή των υπερωριών.
 • Την άμεση εφαρμογή του συμβατικού όρου για μια αυτόματη μισθολογική προώθηση μετά από 30 ή 32 χρόνια συνταξιοδοτικής ασφάλισης, όπως προβλέπεται στην ΕΣΣΕ 2007.
 • Την επαναχορήγηση των δώρων που βίαια κατήργησαν τα μνημόνια και των «παγωμένων» τριετιών της περιόδου 2012-2023.
 • Την εφαρμογή διαφανούς και αντικειμενικής διαδικασίας για τη στελέχωση των θέσεων ευθύνης.
 • Τη θεσμοθέτηση αμοιβής στα μέλη των επιτροπών, ως ανταμοιβή της πρόσθετης απασχόλησης και ευθύνης τους, πέραν των τακτικών υπηρεσιακών τους καθηκόντων.
 • Την ένταξη των πτυχιούχων ΤΕΙ/ΑΤΕΙ, σύμφωνα με τους νόμους ανωτατοποίησης, χορηγώντας και τις αντίστοιχες μισθολογικές και άλλες απολαβές των κατηγοριών ΑΤ.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΕΚΕΣ, για τις εκλογές του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ 2024, είναι μαζικότερο κατά 100 % και ανανεωμένο ηλικιακά σε σχέση με το 2021. Περιλαμβάνει αξιολογότατους συναδέλφους από πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες. Συμμετέχουν 50% γυναίκες και 25% νέοι συνάδελφοι.

 1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
 2. ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ ΕΛΙΝΑ του Νικολάου
 3. ΖΥΓΟΜΗΤΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ του Μιχαήλ
 4. ΚΑΛΛΙΚΟΥΡΔΗ ΓΙΩΤΑ του Γεωργίου
 5. ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του Εμμανουήλ
 6. ΚΝΙΘΑΚΗ ΑΓΑΘΗ του Νικηφόρου
 7. ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Εμμανουήλ
 8. ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Αθανασίου
 9. ΜΑΝΩΝΑ ΑΡΓΥΡΩ του Ιωάννη
 10. ΜΑΡΗΣ ΜΙΝΩΣ του Ιωάννη
 11. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Φώτιου
 12. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ του Ιωάννη

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ