Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού: “Συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο ενωτικά, πιο αγωνιστικά. ΟΛΟΙ στην τρίωρη στάση εργασίας 12:00-15:00 μ.μ. και στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία, την Πέμπτη 14-12-2023, στον Περισσό”

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε.ΥΔ.Α.Π

Αθήνα, 14.12.2023

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο ενωτικά, πιο αγωνιστικά
ΟΛΟΙ στην τρίωρη στάση εργασίας 12:00-15:00 μ.μ.
και
στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία, την Πέμπτη 14-12-2023, στον Περισσό

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η μαζική και απαιτητική συμμετοχή των μελών του συλλόγου μας στην ομόφωνη συνδικαλιστική δράση της Τρίτης έδωσε μήνυμα συνέχισης του αγώνα μέχρι το επιτυχές αποτέλεσμα.

Παρά την ομόθυμη και καθολική στάση όλων των εργαζομένων η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ δεν έχει, έως σήμερα, τοποθετηθεί και δεσμευτεί επί των ζητημάτων.

  • Δεν αποδεχόμαστε καμία περικοπή αποδοχών και καμία αμφισβήτηση στην εφαρμογή του κανονισμού προσωπικού.
  • Δεν αποδεχόμαστε καμία αμφισβήτηση όρων των Συλλογικών Συμβάσεων. Εφαρμογή του όρου της ΕΣΣΕ 2007 για μίααυτόματημισθολογική προώθηση στα 30 ή στα 32 χρόνια συνταξιοδοτικής ασφάλισης.
  • Να αρθούν τώρα όσες μονομερείς ενέργειες υπήρξαν από την πλευρά της διοίκησης ή υπηρεσιακών παραγόντων και να καταβληθούν σε όλους οι νόμιμες εγκεκριμένες αποδοχές.

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά. Συμμετέχουμε πιο ενωτικά και πιο αγωνιστικά στη σημερινή τρίωρη στάση εργασίας 12:00-15:00 μ.μ. και στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία, στον Περισσό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κορλός Ηλίας                             Λυμπέρης Κων/νος

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ