Σύλλογος Εργαζομένων: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ E.ΥΔ.Α.Π. 

Αθήνα 29 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης, καταφέραμε τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας να ολοκληρώσουμε τις εκλογές για τον Σύλλογο Εργαζομένων. Την Παρασκευή 26 Μαρτίου, έγινε η πρώτη συνεδρίαση, με θέμα τη συγκρότηση ΔΣ και εκλέχθηκε το παρακάτω Δ.Σ.:

  • Πρόεδρος: Κιόσης Χρήστος
  • Αντιπρόεδρος: Ζέρβας Δημήτριος
  • Γενικός Γραμματέας: Παπαδόπουλος Αθανάσιος
  • Αν. Γενικός Γραμματέας: Τσακιρόπουλος Αντώνιος
  • Ταμίας: Ασβεστάς Χαρίλαος
  • Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων: Λέπουρης Γεώργιος
  • Έφορος: Φραγκούλης Μαρίνος
  • Μέλη: Κουντούρης Κωνσταντίνος, Τούντας Δημήτριος, Γρατσία Αναστασία, Κατσέλης Ηλίας 

Μέσα σε ενωτικό κλίμα έγινε η πρώτη συνεδρίαση που εξέλεξε και το Προεδρείο μας. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες κάποιων να δημιουργήσουν εμπόδια και διχασμούς, η δύναμη και η ψήφος των συναδέλφων μας, νίκησαν για ακόμη μια φορά. Νίκησαν τους ανεύθυνους (ΣΕΚΕΣ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ) που πρώτα ζητούν εκλογές, μετά στέλνουν εξώδικα, απειλούν και συκοφαντούν με μόνο στόχο το μικροκομματικό όφελος.

Ο Σύλλογος μας όμως είναι για όλους, είναι για τους εργαζόμενους ενωμένους και μαχητές για να κερδίζουν κάθε μάχη και κάθε δυσκολία. Άλλωστε έχουμε πολλά ζητήματα μπροστά μας με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε άμεσα και τα οποία απασχολούν όλους τους εργαζόμενους.

Σε άριστη συνεργασία τα παλιά και τα νέα μέλη μας, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Και με την εκλογή του αντιπροέδρου μας, σηματοδοτούμε την βαρύτητα που έχει για όλους μας, το ζήτημα του ΕΥΣ, που είναι πρωτεύον για το Σύλλογο μας. Όπως φυσικά και με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους στην ΟΜΕ, που είναι και αυτοί από όλους τους εργασιακούς χώρους του ΕΥΣ.

Πρώτος στόχος μας είναι πάνω από όλα να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό οι διαπραγματεύσεις για τη νέα ΣΣΕ, με όλα τα αιτήματα των συναδέλφων. Στις προτάσεις που θα καταθέσουμε, άμεσα τις επόμενες ημέρες, δε θα βάλουμε πάνω από τα δικαιώματα των εργαζομένων, θεσούλες και συμφέροντα, αλλά θα παλέψουμε για όλα όσα μας στερήθηκαν και για την δίκαιη επανάκτηση τους. Η αποτυχία της προηγούμενης ΣΣΕ, δε θέλουμε να επαναληφθεί και να δεσμεύσει πάλι τους συναδέλφους μας. Και φυσικά στη νέα ΣΣΕ θα επιδιώξουμε να υπάρξει ειδική αναφορά για τους εργαζόμενους στο ΕΥΣ και τα δικαιώματα τους.  

Με όρεξη για δουλειά, δημιουργικότητα και αίσθημα ευθύνης ξεκινάει μια νέα περίοδος για το Σύλλογο. Για το Σύλλογο που θα σταθεί δίπλα σε όλους, στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα και δε θα επιτρέψει καμία καταστρατήγηση δικαιωμάτων, αλλά θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των προκλήσεων. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για το καλύτερο, ενωμένοι κόντρα σε όσους θέλουν να μας διχάσουν για να μας αποδυναμώσουν.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here