Σύλλογος Προσωπικού: Επιστολή διεκδικήσεων προς την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε. Υ.Δ. Α. Π.
Δελτίο τύπου 
8/7/2020

Συνάδελφοι

ο Σύλλογος μας πέρα από το κρίσιμο ζήτημα της υπεράσπισης του Νερού  όπου και συμμετείχε με μια σειρά δράσεων και θα συνεχίσει να συμμετέχει για όσο χρειαστεί ώστε να διασφαλιστεί η μη περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, αλλά και για την εργασιακή ασφάλεια των συναδέλφων μας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εργασιακή επισφάλεια.

Πέρα όμως από το σοβαρό ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του Νερού, ο Σύλλογος  μας συνεχίζει να “τρέχει” μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τους εργαζόμενους.

  • Τροφεία (Κουπόνια)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει για το ζήτημα των κουπονιών στην συνάντηση που είχε το ΔΣ με τον Διευθύνοντα αρνηθήκαμε να μπούμε στο δίλημμα αξιολόγηση ή κουπόνια δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι ο Σύλλογος μας ούτε εκβιάζεται ούτε διαπραγματεύεται πίσω από κλειστές πόρτες.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα η θέση του Συλλόγου είναι ότι τα τροφεία είναι αποτέλεσμα διεκδικήσεων, μιας διεκδίκησης η οποία αποτελεί πλέον κατάκτηση για τους εργαζόμενους και δεν το διαπραγματευόμαστε, καλούμε τη διοίκηση στην άμεση υλοποίηση της παροχής

  • Πρόταση του συλλόγου αναπλήρωσης ποσοστού από την μη συμμετοχή λόγω COVID 19 των δικαιούχων του κατασκηνωτικού προγράμματος 

Ο σύλλογος μας έγκαιρα και κοστολογημένα κατέθεσε πρόταση στην συνάντηση με την διοίκηση για αναπλήρωση ποσοστού του προϋπολογισμού στους δικαιούχους για τις κατασκηνώσεις, προφορικά στην συνάντηση αλλά και με επιστολή του στις 22/6/20 για το συγκεκριμένο ζήτημα. Με αίσθημα ευθύνης περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις συμμετοχών των συναδέλφων που όπως σωστά είχαμε υπολογίσει θα ήταν μικρότερη του αναμενόμενου. Σήμερα ο σύλλογος μας απέστειλε νέα επιστολή με την οποία ζητάμε το προϋπολογίσιμο ποσό να δοθεί  στους δικαιούχους.

  • Πρόταση του συλλόγου ώστε να ικανοποιηθεί το χρόνιο και δίκαιο αίτημα των καταμετρητών για τα έξοδα κίνησης
  • Πρόταση του Συλλόγου για την άμεση λύση του δίκαιου αιτήματος για την τροποποίηση της αποζημίωσης των εργοθεραπειών με βάση τις τρέχουσες τιμές όπως ήδη και ο ΕΟΠΠΥ το έχει πράξει ήδη απ τον Νοέμβριο

ΥΓ. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την υγειονομική μας υπηρεσία που εν μέσω covid 19 απαιτείτε να παρέχει τις υπηρεσίες της σε εργαζόμενους, συνταξιούχους , και προστατευόμενα μέλη, οι εργαζόμενοι γιατροί παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις και πέντε συνεχόμενους μήνες . Απαιτούμε εδώ και τώρα την οικονομική αποκατάσταση τους.

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ρετουνιώτης Διονύσιος Χαρατσής Μανώλης

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here