Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Υπαλλήλων Μ.Ε.: Πρόεδρος του Δ.Σ. επανεξελέγη ο Νίκος Βασιλειάδης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αθήνα 8 Φεβρουαρίου  2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου, έχοντας απαρτία (10 παρών, 1 απών),  συνεδρίασε την Τετάρτη 7  Φεβρουαρίου 2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΜΑΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΤΑΜΙΑΣΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΕΦΟΡΟΣΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΣΚΙΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

Ευχαριστούμε θερμά το σύνολο των συναδέλφων, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δεσμευόμαστε  ότι θα παραμείνουμε στις επάλξεις των αγώνων, αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες για την ορθή εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων.

Εν’ όψιν δραματικών εξελίξεων που αφορούν στην αναδιάρθρωση  της Εταιρείας ύστερα από την ένταξή της στο Υπερταμείο και την επικείμενη ιδιωτικοποίησή της, αλλά και στην υπογραφή της νέας ΣΣΕ 2018, η οποία θα είναι καθοριστική για τα εργασιακά μας δικαιώματα, θα προτάξουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε επάξια στα καθήκοντα και τις ευθύνες που απαιτεί ο ρόλος μας στο συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα.

Έκπληξη προκάλεσε στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, η στάση τριών από τα  4 μέλη της «Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων Μέσης Εκπαίδευσης» (ο κ. Σκίπης Παναγιώτης απουσίαζε), οι οποίοι ενώ συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και  Γ. Γραμματέα, αιφνιδίως και αναιτιολογήτως,   αποχώρησαν  χωρίς να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για τις υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου που αφορούσαν στον Ειδ. Γραμματέα, τον Ταμία και τον Έφορο.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας

Ν. Βασιλειάδης      Μ. Βρούτσης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ