Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Επίθεση ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ σε Μπενίση: “Ο βασιλιάς είναι γυμνός”

ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7/2/2018

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

Η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ προκάλεσε τη οργή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ κ. Μπενίση ο οποίος εισήλθε μαινόμενος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. που είχε συνάντηση με την ΟΜΕ, κρατώντας την ανακοίνωση της παράταξης στα χέρια του, φωνάζοντας ποιος είναι εδώ από τη ΠΑΣΚΕ.

Όταν ο συνάδελφος Σκόνδρας του απάντησε εγώ, με χυδαίο και απειλητικό ύφος, οριόμενος, του είπε «δεν ντρέπεστε να γράφετε αυτές τις αλητείες για εμένα και την οικογένεια μου;»

Προσπαθώντας να απαντήσει ο συνάδελφος, τι από αυτά είναι ψέματα, ο κ. Μπενίσης συνέχισε εκτός εαυτού ασκώντας του λεκτικό bulling και έχοντας χάσει πλήρως την ψυχραιμία του, ξεστομίζοντας απίστευτες εκφράσεις.

Μέσα στο παραλήρημα του… μεταξύ των άλλων είπε ότι αυτά τα γράφετε εσείς που έχετε μάθει από τον Τσοχατζόπουλο… και συνέχισε να εκτοξεύει χαρακτηρισμούς και απειλές.
Όταν ηρέμησε ο κ. Μπενίσης συνεχίστηκε το Δ.Σ.

Σε ότι αφορά την αγορά με 1.750,000 του επίμαχου κτιρίου, για άλλη μια φορά υπήρξε προβληματισμός από τα μέλη του Δ.Σ. και το θέμα απεσυρθεί για καλύτερη τεκμηρίωση.

Τα ερωτήματα όμως παραμένουν.

 • Ποια η αναγκαιότητα αγοράς του συγκεκριμένου οικοπέδου;
 • Σε ποιο σημείο της μελέτης προκύπτει η συγκεκριμένη αναγκαιότητα;
 • Για ποιο λόγο η ΕΥΔΑΠ να υποκύψει στον εκβιασμό του ιδιοκτήτη του οικοπέδου;
 • Είναι αλήθεια ότι ο Δήμος Μεταμόρφωσης αγόρασε πρόσφατα πολλαπλάσια έκταση σε καθαρή από οσμές τοποθεσία φθηνότερα και με δεκαετή αποπληρωμή;

Εάν αυτό ισχύει θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τα μέλη του Δ.Σ.

 • Κύριε Μπενίση, το προσωπικό και οι παρατάξεις στην ΕΥΔΑΠ δεν είναι υπήκοοί σας εκτός από αυτούς που θέλουν να είναι, έναντι μικρορουσφετιών και εξυπηρετήσεων.
 • Κύριε Μπενίση, κατέχετε δημόσιο αξίωμα άρα θα πρέπει να διαχειρίζεστε τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών με χρηστό τρόπο, να είστε ψύχραιμος και να αντέχετε την κριτική.
 • Κύριε Μπενίση, η ΕΥΔΑΠ δεν είναι ούτε καφετέρια ούτε προσωπική σας περιουσία, εφήμερος  διαχειριστής είστε.
 • Κύριε Μπενίση, οφείλετε να διοικείτε την ΕΥΔΑΠ με επιχειρησιακά και όχι με κομματικά κριτήρια όπως γράφει στις 24/1/18 το capital.gr . Να μάθετε να στηρίζετε τα στελέχη που εσείς επιλέξατε με διαφάνεια όπως είπατε και όχι να τα δίνετε βορά στους συνομιλητές σας για να έχετε ασυλία από τις κριτικές τους.
 • Κύριε Μπενίση, μπορείτε να μας πείτε πόσο στοιχίσε το ανακατασκευασμένο πολυτελές γραφείο σας στον Περισσό μαζί με τα έπιπλα;
 • Κύριε Μπενίση, μπορείτε να μας πείτε πόσο στοιχίζει η ανακατασκευή μέρους του 4ου ορόφου της Λαοδικείας;
 • Κύριε Μπενίση, μπορείτε να μας πείτε ποια η ανάγκη αντικατάστασης του αυτοκινήτου VW με το καινούργιο VOLVO;

Και τέλος κύριε Μπενίση, είναι αλήθεια ότι πολλά μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν συντάχθηκαν πολιτικά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο χωρίς να έχουν έμμισθη σχέση όπως είχε μέλος του άμεσου περιβάλλοντος σας όταν συνεργαζόταν με τον Άκη.

Καλό θα είναι να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας ακόμη και όταν θυμώνουμε.

Υ.Γ. Αν δεν καταλάβατε το τελευταίο, είμαστε στην διάθεσή σας για διευκρινήσεις.

Γραμματεία ΠΑΣΚΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ