ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Όλοι στην 24ώρη Απεργία την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 ενάντια στο ξεπούλημά του ΕΥΣ

Αθήνα, 23.06.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλοι στην 24ώρη Απεργία την Πέμπτη 25 Ιουνίου2020
ενάντια στο ξεπούλημά του ΕΥΣ !!!

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών με την ανοχή της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ, προχωρούν στην παραχώρηση του  Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος της Αθήνας (Ε.Υ.Σ.) στους εργολάβους.

Ο αποκλεισμός της ΕΥΔΑΠ ΑΕ από τη λειτουργία και συντήρηση του ΕΥΣ, χωρίζει την ποιότητα του νερού από την κατανάλωση, ανοίγει την πόρτα για την απόλυση των 250 περίπου εργαζόμενων στο αντικείμενο,  ιδιωτικοποιεί ένα δημόσιο κοινωνικό αγαθό και αυξάνει το κόστος και την τιμή του νερού.

Η διαχείριση από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ του Ε.Υ.Σ. εξασφάλιζε και εξασφαλίζει με την τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει το προσωπικό της, την αδιάλειπτη και ασφαλή υδροδότηση της Πρωτεύουσας και του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο να σταματήσουν να αδιαφορούν για την απόφαση 1906/2014 του  Συμβουλίου της Επικρατείας, τις ομόφωνες αποφάσεις 1223 & 1224 /2020 του Δ΄ τμήματος (7μελές) του  Συμβουλίου της Επικρατείας και το ψήφισμα  64/292  της ΓΣ του ΟΗΕ, του 2010.

ΛΕΜΕ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΣΔΙΤ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
 ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, ΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Όλοι συμμετέχουμε στη  24ωρη Απεργία την Πέμπτη 25 Ιουνίου και στη συγκέντρωση στις 12:00 στο προαύλιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (στάση μετρό Εθνική Άμυνα).

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here