Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ αποχαιρετά τον Αλέξανδρο Μερσινιά

Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ

10 Μαΐου 2004

Το Σωματείο μας αποχαιρετά τον φίλο, συνάδελφο, αγωνιστή, Άνθρωπο Αλέξανδρο Μερσινιά εργαζόμενο στην ΕΥΔΑΠ και μέλος του ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ.

Ψύχραιμος, οξυδερκής, αποφασισμένος και ανυποχώρητος στα δύσκολα, ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες για Δημόσια Κοινωνική ΕΥΔΑΠ. Δεν λογάριασε ποτέ κομματικές ιδεολογίες μπροστά στο δίκιο του αγώνα και των διεκδικήσεων των συναδέλφων του. Δεν δίστασε να αποχωρήσει από κάθε χώρο που στο όνομα της μικροπολιτικής είτε λειτουργούσε καθεστωτικά είτε άλλαζε την πολιτική του απέναντι στην Δημόσια διαχείριση του νερού.

Δίπλα σε κάθε συνάδελφο, πρόθυμος να ακούσει προβλήματα και ακόμη πιο πρόθυμος να προτείνει άμεσες λύσεις. Ικανότατος στις διαπραγματεύσεις με έναν μοναδικό τρόπο να “γυρίζει” μια μεσολάβηση πάντα υπέρ των εργαζομένων.

Ο Αλέκος, ο φίλος μας , ο συναγωνιστής μας, ήταν πάνω από όλα Άνθρωπος, και πάντα λειτουργούσε με γνώμονα το καλό για τον διπλανό του.

Θα μας λείψει η ζεστασιά του στον λόγο του το αστείρευτο χιούμορ του, και η ατέλειωτη δυνατότητα του να δίνει κουράγιο στους γύρω του.

Αντίο συντροφάρα μας!

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ