Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Συμμετοχή “ΣΕΚΕΣ για δημόσια ΕΥΔΑΠ” στην εκδήλωση “Ελληνικό ώρα μηδέν”

Σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Σουρμένων στις 22 Ιουνίου 2016, από την Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού  – Αργυρούπολης ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού, προσεκλήθη και παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΕΚΕΣ από τους συναδέλφους Π. Μπαστέα, Μ. Μαστοράκη και Γ. Τσάφο.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης (βίντεο), ο οποίος ανέπτυξε αναλυτικά το περιεχόμενο της σκανδαλώδους συμφωνίας και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και την οικονομία από την παραχώρηση στον Όμιλο Λάτση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου. Μίλησαν επίσης ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οι πρώην δήμαρχοι Αλίμου και Γλυφάδας και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων των δήμων της περιοχής.

7

Στην εκδήλωση χαιρέτησε το μέλος της Γραμματείας του ΣΕΚΕΣ Πέτρος Μπαστέας (βίντεο) ο οποίος τόνισε οτι ο αγώνας των κατοίκων του Ελληνικού και των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ είναι κοινός και σημείωσε την αναγκαιότητα να υπάρξει πανελλαδικός συντονισμός και αγώνας την ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των κοινών αγαθών για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα τους.

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ