Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Νέα Δημοκρατία εναντίον… ΔΑΚΕ σε συγκέντρωση οπαδών Μ. Αγγελάκη

Σε εκδήλωση στήριξης του πρώην προέδρου της ΔΑΚΕ Μανώλη Αγγελάκη εξελίχθηκε η κλειστή, τελικά, (παρά την αρχική πρόσκληση που καλούσε όλους τους εργαζόμενους) εκδήλωση… ενημέρωσης που διοργάνωσε ο ίδιος την Δευτέρα 10 Απριλίου στον Περισσό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Γραμματέας Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Κόλλιας και αρκετά στελέχη και μέλη της ΔΑΚΕ και ΕΚΟ Νέας Δημοκρατίας στην ΕΥΔΑΠ.

 

Σε σχετική ανακοίνωσή του την επομένη της εκδήλωσης ο Μ. Αγγελάκης αναφέρει:

“Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που παρευρέθησαν στη συνάντηση Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ καθώς και τον Γραμματέα Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρο Κόλλια που μας τίμησε με την παρουσία του. Παρά το γεγονός ότι ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και αρκετοί συνάδελφοι απουσίαζαν, το αμφιθέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, μεταφέροντας στην πράξη το μήνυμα της ενότητας.

Ήταν μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση κατά την οποία είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους, την πορεία της Εταιρείας και την κατάσταση που διαμορφώνεται με την ένταξή μας στο υπερταμείο.

Αναφέρθηκα εκτενώς στη δυσχερή οικονομική θέση της ΕΥΔΑΠ με μείωση των κερδών της κατά 45% το 2016 η οποία είναι πρωτοφανής και οφείλεται αποκλειστικά στους χειρισμούς της Διοίκησης.

Συζητήσαμε τις πολύ άσχημες συνθήκες που διαμορφώνονται ακόμα χειρότερες με την ολοκλήρωση της Β’ αξιολόγησης και τα νέα μέτρα που έρχονται να αποτελειώσουν τους Έλληνες μισθωτούς, συνταξιούχους, ανέργους και την ανάγκη για άμεση προσφυγή σε εκλογές.

Τέλος συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη ΔΑΚΕ ΙΤ από τις παράνομες ενέργειες του Νίκου Κιουτσούκη και ορισμένων ελάχιστων από τη ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ. Εξέθεσα την αλήθεια, τεκμηρίωσα τις απόψεις μου που βρήκαν σύμφωνους όλους τους παρευρισκόμενους.

Ξεκάθαρη και κατηγορηματική υπήρξε η τοποθέτηση του Γεν. Γραμματέα Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Κόλλια: «Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ έχει ΔΣ με Πρόεδρο τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος έχει και θα έχει την υποστήριξη της ΝΔ.» «Κάθε πράξη μετά τη λήξη της θητείας των εκλεγμένων οργάνων της ΔΑΚΕ ΙΤ, τον Ιούνιο του 2016, είναι άκυρη και παράνομη.» «Η ΝΔ διατηρεί το δικαίωμα της να παρέμβει για κάθε περίπτωση που μέλη της θίγουν το κόμμα και εκθέτουν την παράταξη.» Η άποψη του κ. Κόλλια έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η θέση του του επιτρέπει να έχει σαφή άποψη περί της νομιμότητας των ενεργειών όσων μάταια επιχειρούν να διασπάσουν την Παράταξη.

Ο κ. Κόλλιας κάλεσε όλους μας, να απομονώσουμε όσους δεν μπορούν να μας ακολουθήσουν στο δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας και ενωμένοι να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά, πρότεινε μάλιστα αμέσως μετά το Πάσχα, νέα συνάντηση όλων μας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας παρουσία της ηγεσίας του κόμματος.

Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ είναι οι άνθρωποί της, είναι όσοι αγωνίζονται διαρκώς βάζοντας σε προτεραιότητα το συμφέρον των εργαζομένων. ΔΑΚΕ πραγματικά σημαίνει Αγώνας – Δράση – Ενότητα.

Σε αυτή την πορεία και με τη στήριξη όλων σας, συνεχίζουμε δυναμικά για όλες τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις που ακολουθούν”.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ