Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ελληνικό Όραμα: “Τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων καταργήθηκαν το 1974”

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

Δελτίο τύπου  6/10/2020

Είναι γνωστό ότι τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων το 1974 με την εγκαθίδρυση της πολιτικής νομιμότητας και την κατάρρευση της χούντας καταργήθηκαν…. Όμως δυστυχώς ακόμη και σήμερα υπάρχουν στους κόλπους της ΕΥΔΑΠ ΑΕ!

Σίγουρα ο Περισσός και ο γραμματέας του θα νιώθουν υπερήφανοι, από τις γραπτές ανακοινώσεις που αναρτεί, (έστω και με δεκάδες ανεπίτρεπτα ορθογραφικά λάθη) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε “δήθεν αριστερές” ιστοσελίδες (έτσι χαρακτηρίζεται το ΣΕΚΕΣ), ο σύλλογος προσωπικού της ΕΥΔΑΠ -ΠΑΜΕ!

Το Ελληνικό Όραμα θεωρεί χρέος να υπερασπιστεί μόνο τα συμφέροντα των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ ΑΕ και κανενός άλλου! Καλούμε τον σύλλογο προσωπικού- ΠΑΜΕ να καλύψει τις οικονομικές απώλειες όσων εργαζομένων αποφασίσουν να συμμετέχουν στην αυριανή πορεία και στάση εργασίας για μια δικαστική εκκρεμότητα που μόνο η δικαιοσύνη είναι αρμόδια να δώσει οριστική λύση!

Παράλληλα συγχαίρουμε το ΣΕΚΕΣ- ΕΥΔΑΠ που λειτουργεί θεσμικά και δημοκρατικά δίχως κομματικές αγκυλώσεις και αναρτεί ακόμη και ανακοινώσεις που αναφέρονται αρνητικά στην συγκεκριμένη συνδικαλιστική παράταξη!

Η ΣΟ του Ελληνικού Οράματος

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ