ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Μεγάλη νίκη για το Κράτος Δικαίου, τη Δικαιοσύνη, την ίδια τη δημοκρατία” 

 9.10.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μεγάλη νίκη για το Κράτος Δικαίου, μεγάλη νίκη για τη Δικαιοσύνη, μεγάλη νίκη για την ίδια τη δημοκρατία. 

Χαιρετίζουμε την ιστορική καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Χαιρετίζουμε, ακόμα, τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο προκειμένου να φωνάξουν υπέρ της νίκης της Δημοκρατίας. Το πλατύ δημοκρατικό ρεύμα που σχηματίστηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με τους χιλιάδες ακόμα πολίτες που δεν μπόρεσαν να έρθουν, αποτελεί τον πραγματικό προστατευτικό κλοιό της Δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό.

Τίποτα δεν τελείωσε όμως με την πράγματι ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης, παρόμοια της οποίας δεν έχει υπάρξει από την Δίκη της Νυρεμβέργης στην Ευρώπη. Επαγρύπνηση λοιπόν και ευθύνη όλων των δημοκρατικών πολιτών ώστε να μην επιτραπεί ξανά στο φίδι του ναζισμού να μολύνει την κοινωνία μας και το πολιτικό μας σύστημα.

Όσον αφορά την ΑΚΕ και την προσπάθεια της να ξεπλυθεί πετώντας μονίμως λάσπη, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, τους απαντούμε ότι: στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.

Ας μη μας κάνουν μαθήματα περί φασισμού όταν τα δικά της στελέχη κατηγορούνται από γυναίκα συνάδελφο για ξυλοδαρμό.

  • Αν αυτό δεν είναι πρακτική και βάση φασισμού τι άλλο μπορεί να είναι;

Δικά της στελέχη έχουν πρόσφατα καταγγελθεί από συνάδελφο στην καταμέτρηση της Σατωβριάνδου για ξυλοδαρμό.

  • Αν αυτό δεν είναι πρακτική και βάση φασισμού τι άλλο μπορεί να είναι;

Τα δικά της στελέχη συμπεριφέρονται ως τάγμα εφόδου στην ομοσπονδία με συμπεριφορά αγέλης ουρλιάζοντας χωρίς να επιτρέπουν τις τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ διότι δεν αντέχουν τον διάλογο, τη διαφορετική άποψη και τα επιχειρήματα που δεν μπορούν να αντικρούσουν.

  • Αν αυτό δεν είναι πρακτική και βάση φασισμού τι άλλο μπορεί να είναι;

Είναι η δική τους παράταξη που έχει μαζέψει τα απολειφάδια της Χρυσής Αυγής
που χαιρετούσαν ναζιστικά στους χώρους εργασίας και έκαναν κήρυγμα υπέρ της.

  • Αυτό άραγε πως να το χαρακτηρίσουμε; 

Και επιτέλους ας σταματήσουν με την καραμέλα περί «μαύρου» κατά τη διάρκεια του ΔΣ της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι το μόνο μαύρο στην ΟΜΕ, είναι οι μαύρες σελίδες στην ιστορία της που καταγράφηκαν επί των ημερών τους. Με εξευτελιστικά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που καταβαράθρωσαν την αξιοπιστία του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΥΔΑΠ στο πανελλήνιο. Με αναφορές για γλέντια στα μπουζούκια, αγορές σανό, εσωρούχων και άλλων πιπεράτων.
Είναι η δική τους «ορθή» διοικητική περίοδος που ελέγχεται σήμερα από το ΣΔΟΕ και καθώς φαίνεται θα αναδείξει αρκετά ευρήματα.
Τέλος, για κακή τους τύχη (αλλά και όσων συνασπίζονται γύρω τους σε μια κοκκινόμαυρη συνεργασία), στη συνεδρίαση που επικαλούνται, καταγράφονταν πρακτικά από τον πρακτικογράφο της ΟΜΕ όπου εκεί αποδεικνύεται ότι η πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης τερματίστηκε μόνο αφού ο πρόεδρος κήρυξε τη λήξη του ΔΣ και ποτέ νωρίτερα από αυτό.

Ας μη μας κουνάνε το δάχτυλο λοιπόν γιατί πιθανόν να στάξει το μέλι.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here