Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για να φοβηθεί ο νοικοκύρης “

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα, 12.10.2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για να φοβηθεί ο νοικοκύρης 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση και μας μιλάει για ξεπούλημα και Υπερταμείο, που το μόνο πράγμα που θυμόμαστε από τη θητεία τους είναι ότι ίδρυσαν το Υπερταμείο για να ξεπουλήσουν τα πάντα. Πολύ κοντή μνήμη έχουν μάλλον οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΔΑΠ.

Ξεχνάνε ότι στο ΔΣ ψήφισαν με μεγάλη ευκολία όλα αυτά που δήθεν κατηγορούν στις ανακοινώσεις τους. Ψήφισαν τα 160 εκατομμύρια ευρώ που έφυγαν από το ταμεία της ΕΥΔΑΠ. Ψήφισαν τα οικονομικά στοιχεία που τώρα δήθεν δεν τους αρέσουν. Έδωσαν απλόχερα 50 εκατομμύρια σε μερίσματα και επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους. Ετοιμάζονται να ψηφίσουν τη σύμβαση που συμπεριλαμβάνει το ΣΔΙΤ και την εκχώρηση του ΕΥΣ, που δήθεν κατηγορούν.

Ξεχνούν ότι ευθύνονται οι ίδιοι που δεν έκλεισε ποτέ η σύμβαση μέχρι το 2019, με αποτέλεσμα να εκκρεμεί μέχρι και σήμερα. Ξεχνούν ότι ψήφισαν να περάσει η ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο για 99 χρόνια. Τέλος ξεχνούν ότι διόρισαν τη Διοίκηση που τώρα κατηγορούν για τις αποφάσεις της. 

Βεβαίως είναι γνωστή η πρακτική τους πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση να πετάνε μερικά πυροτεχνήματα για φτηνό εντυπωσιασμό, με την ελπίδα ότι θα υφαρπάξουν μερικές ψήφους.

Να τους θυμίσουμε ότι ο εκπρόσωπος μας στο ΔΣ, Μανώλης Αγγελάκης, τηρώντας υπεύθυνη στάση και μένοντας σταθερος στις θέσεις του, ουδέποτε ψήφισε τίποτα από τα παραπάνω, διότι δεν ήταν ευνοϊκά για τους εργαζόμενους και την ΕΥΔΑΠ.

Είναι η ώρα οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους και να σταματήσουν επιτέλους να λαϊκίζουν και να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, εις βάρος των εργαζομένων και της Εταιρείας.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ 

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ