Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαβούλευσης για το Οργανόγραμμα της ΕΥΔΑΠ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΑΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2 / 31-03-2016

Στην ανακοίνωση Νο1 / 22-3-2016 η Επιτροπή Διαβούλευσης απευθυνόμενη προς όλους τους συναδέλφους της Εταιρείας ανέφερε: «Παρακαλείσθε όπως υποβάλετε απόψεις και προτάσεις τεκμηριωμένες επί των οργανωτικών μονάδων που εξ εμπειρίας έχετε εικόνα των δραστηριοτήτων τους».

Κατόπιν εισήγησης του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Ι. Μπενίση οι προτάσεις και απόψεις των συναδέλφων, στα πλαίσια της διαβούλευσης μπορεί να επεκταθούν και σε γενικότερα θέματα όπως ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρουμε: Επέκταση νέων δραστηριοτήτων της εταιρείας, βελτίωση και επιτάχυνση διαδικασιών στον τομέα επίβλεψης σχεδιασμού νέων έργων, ποιότητα νερού, προστασία περιβάλλοντος, εξυπηρέτηση καταναλωτών, τιμολόγηση νερού κλπ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής απόψεων-προτάσεων παρατείνεται κατά 10 ημέρες μέχρι και 13/4/2016 και παρακαλούμε να λάβει γνώση όλο το προσωπικό.

Όλοι οι εργαζόμενοι με την εμπειρία και τις γνώσεις μας μπορούμε να συμβάλουμε στον σχεδιασμό μιας σύγχρονης δημόσιας εταιρείας ικανής να ανταπεξέλθει τον δύσκολο οικονομικό ανταγωνισμό της σημερινής πραγματικότητας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής διαβούλευσης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ