Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: Φιάσκο ο χειρισμός του ΣΔΙΤ για τον ΕΥΣ από τη Διοίκηση

Δ.Α.Κ.Ε.  Ε.ΥΔ.Α.Π.

Αθήνα, 24.01.2022.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο προχθές οι προβλέψεις μας για τον χειρισμό της Διοίκησης στο σημαντικό θέμα του ΕΥΣ μετά την ακύρωση συμμετοχής της Ε.ΥΔ.Α.Π.  στον διαγωνισμό (ΣΔΙΤ) για την Συντήρηση, Λειτουργία και Διαχείριση του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος Αττικής(ΕΥΣ), όπου φάνηκε περίτρανα η αναποτελεσματικότητά της και η προχειρότητά της, αφού λίγα 24ωρα πριν τον Διαγωνισμό θυμήθηκε με απόφασή της να συστήσει «Ομάδα για την διεκδίκηση ΣΔΙΤ».

Μετά από αυτό το  «φιάσκο» και με ορατό πλέον τον κίνδυνο να περάσει το ΕΥΣ στα χέρια ιδιωτών με ότι δυσμενές συνεπάγεται, είναι υποχρεωμένη πλέον η Ε.ΥΔ.Α.Π. να διασφαλίσει και να συνεχίσει την απρόσκοπτη Λειτουργία του ΕΥΣ όπως ισχύει σήμερα για το συμφέρον των καταναλωτών και την προστασία των συναδέλφων μας που εργάζονται στο ΕΥΣ, καθώς και το αρμόδιο Υπουργείο να επανεξετάσει τη θέση του  και να μην συνεχίσει τον Διαγωνισμό.

Προέχει και θα αγωνιστούμε για τον Δημόσιο χαρακτήρα του  Νερού και την προστασία των συναδέλφων μας στο ΕΥΣ, που επί δεκαετίες το λειτουργούν και το συντηρούν αποτελεσματικά.

ΤΟ Δ.Σ. ΔΑΚΕ

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ