Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΔΑΠ: “Έλεος κ. Μητσοτάκη! Και το νερό σε ιδιώτες;”

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

24.01.2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έλεος κε Μητσοτάκη!!! Και το νερό σε ιδιώτες;;;;

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο χρόνια καταγγέλλει τη μεθόδευση της εκχώρησης του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τη βοήθεια της διοίκησης Σαχίνη στα ιδιωτικά συμφέροντα εγκαταλείποντας τους εργαζόμενους στην μοίρα τους! Τελικά η ιστορία έδειξε πως οι ανησυχίες και οι φόβοι μας ήταν δικαιολογημένοι και βάσιμοι.

Με την ανοιχτή επιστολή του ο κ. Σαχίνης στις 20.1.2022 αποδέχεται δημόσια όχι μόνο την ήττα του στο στρατόπεδο των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση εις βάρος των συμφερόντων της εταιρίας που διοικεί, αλλά και την αδυναμία του να δημιουργεί κλίμα ευνοϊκών εξελίξεων για το μέλλον. Έχοντας ήδη σαν παθητικό όχι μόνο μία δυσβάσταχτη συμφωνία με το ελληνικό δημόσιο που ξεζουμίζει τα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ αλλά και μία αποτυχημένη διαχείριση στο θέμα της Ψυττάλειας έρχεται με μια ακόμα αποτυχία στην ατζέντα του σαν «μάνατζερ» να ζητήσει την κατανόηση μας. Μας ενημερώνει ότι δρομολογεί ενέργειες για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις τη στιγμή που θα έπρεπε να δρομολογεί ενέργειες για να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρχουν επιπτώσεις!!

Κε Σαχίνη η επιστολή σας δημιουργεί μόνο απορίες και εύλογα ερωτήματα. Γιατί δεν σπεύσατε μαζί με την κυβέρνηση σας να νομοθετήσετε; Γιατί αποδέχεστε τις κυβερνητικές (κομματικές) εντολές αδιαμφισβήτητα; Η αλήθεια είναι ότι οδηγείτε την εταιρία σε αδιέξοδο, ότι δίνετε μάχες που χάνετε και η συνέχιση του έργου σας αποτελεί σε κάθε περίπτωση κίνδυνο!

Από την αρχή ήταν ξεκάθαρες οι προθέσεις σας.

Να βάλλετε πλάτη στην ιδιωτικοποίηση του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος να προχωρήσετε στην αφαίμαξη των αποθεματικών της ΕΥΔΑΠ με την σύναψη σύμβαση με το ελληνικό Δημόσιο και να μεταβιβάσετε το κόστος στην κοινωνία.
Για τις ενέργειες σας αυτές έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσετε !

Για την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΔΑΠ

Το συντονιστικό

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ