Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: “Μεγάλη ήττα της Διοίκησης στο διαγωνισμό του ΣΔΙΤ για το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα”

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2022

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το διάγγελμα της Διοίκησης στις 20/1/2022, μας ανακοινώνει τη μεγάλη της ήττα στη «προσπάθεια» της Εταιρείας να συμμετάσχει όπως οραματιζόταν στο διαγωνισμό του ΣΔΙΤ για το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα.

Μια εξέλιξη λίγο πολύ αναμενόμενη όπως την είχαμε επισημάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό ως Ομοσπονδία.

Εύλογα ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί έως σήμερα στις αγωνιώδεις εκκλήσεις μας και επισημάνσεις για την τροποποίηση του ιδρυτικού Νόμου της Εταιρείας, με τα γνωστά σε όλους μας δυσμενή αποτελέσματα.

Δικαιολογίες που εκφράστηκαν όπως « Μπορούμε στη Περιφέρεια Αττικής και όχι εκεί που δραστηριοποιείται η ΕΥΔΑΠ» μας βρίσκει αντίθετους.

Επειδή όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και οι συγκεκριμένες εξελίξεις δεν δικαιώνουν τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, δημιουργούνται εύλογες αιτιάσεις για την αναποτελεσματικότητά της!

Οφείλει το Υπουργείο Υποδομών να επανεξετάσει και να αναθεωρήσει τον αποκλεισμό της ΕΥΔΑΠ από τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς του ΣΔΙΤ όσο αφορά το ΕΥΣ και η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Υδροδοτικό Σύστημα να συνεχίσει απρόσκοπτα να λειτουργεί όπως σήμερα, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της ΕΥΔΑΠ και των εργαζομένων της!

Η Ομοσπονδία και τα Σωματεία μας, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την τελική δικαίωση, για την προστασία των συναδέλφων μας, καθώς για την προστασία του νερού ως κοινωνικό Δημόσιο αγαθό, σύμφωνα και με τον αδιαμφισβήτητο ορισμό του Συντάγματος. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Τσιτούρας Ευάγγελος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κυρίτσης Δημήτρης

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ