Διευθύνων σύμβουλος ΕΥΔΑΠ στο MEGA: Βεβαιώνουμε ότι θα υπάρχει αδιάκοπη παροχή νερού

Πηγή:megatv

Ο Χάρης Σαχίνης διευθύνων σύμβουλος ΕΥΔΑΠ μίλησε στο «LIVE NEWS» για τη δωρεά 2,5 εκατομμυρίων από την ΕΥΔΑΠ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Δωρεά ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στο ΕΣΥ, για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, συνεισφέροντας στη μεγάλη εθνική προσπάθεια.

Γι αυτήν την σπουδαία πρωτοβουλία μίλησε ο κ. Σαχίνης στην εκπομπή «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Κάναμε μια δωρεά για να καλύψουμε δαπάνες που σχετίζονται με τον κορωνοϊό».

Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ θα καλύψει με ποσό 2 εκατ. ευρώ, δαπάνες που σχετίζονται με την αγορά ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλωσίμων, καθώς και την ενίσχυση μονάδων εντατικής θεραπείας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Επίσης, η εταιρεία θα παράσχει στα νοσοκομεία αναφοράς δωρεάν νερό, ύψους 500.000 ευρώ για όλη την περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού.

Τέλος, ο κ. Σαχίνης διαβεβαίωσε πως θα υπάρχει αδιάκοπη παροχή νερού. Το νερό είναι σύμμαχος σε κάθε στιγμή της ζωής μας» τόνισε συγκεκριμένα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here