Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Δήλωση του Μ. Αγγελάκη για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15/7/2016

Αθήνα, 15 Ιουλίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ

Σχετικά με την συνεδρίαση 1189 του Δ.Σ. στις 15-7-2016

Η Διοίκηση για μια ακόμα φορά αντίθετα με όσα ορίζει το καταστατικό της ΕΥΔΑΠ, απέστειλε στα μέλη του Δ.Σ. την ημερήσια διάταξη με τα θέματα λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση.

Γνωρίζει πρακτικά ότι είναι αδύνατον μέσα σε λίγες ώρες να μελετηθούν από τα μέλη του Δ.Σ. 25 θέματα συμπεριλαμβανομένου του νέου Οργανογράμματος.

Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΥΔΑΠ άρθρο14, παρ.4: “Η πρόσκληση της συνεδρίασης γνωστοποιείται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δύο (2) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από την συνεδρίαση και περιλαμβάνει με σαφήνεια και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Διαφορετικά, η λήψη αποφάσεων επιτρέπεται μόνο εφόσον παρίστανται, ή αντιπροσωπεύονται όλα τα μέλη του και κανένα δεν αντιλέγει στην λήψη αποφάσεων”.

Η Διοίκηση είχε δεσμευτεί λόγω της σοβαρότητας του θέματος ότι θα διένειμε στα μέλη του Δ.Σ. το Οργανόγραμμα αρκετές ημέρες πριν την συνεδρίαση, ώστε να έχουν το χρόνο να το μελετήσουν, κάτι το οποίο δεν έπραξε.

Επιβάλλεται η Διοίκηση και τα μέλη του Δ.Σ. να επιτελούν το θεσμικό τους ρόλο με συνέπεια και τηρώντας απαρέγκλιτα το καταστατικό της Εταιρείας.

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ.
Αγγελάκης Μανώλης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ