Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Η πρόταση και η διαδικασία διαβούλευσης για το νέο Οργανόγραμμα της ΕΥΔΑΠ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 1/22-3-2016 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ & ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σε εφαρμογή της Απόφασης Διοίκησης Νο 71 ξεκινάει στην ΕΥΔΑΠ η διαδικασία διαβούλευσης, με υποβολή απόψεων και προτάσεων στα προτεινόμενα σχέδια Οργανογράμματος, τα οποία βρίσκονται αναρτημένα στην εσωτερική ιστοθέση “Thalassa”.

Για τις τεχνικής φύσης οργανωτικές μονάδες τίθενται σε διαβούλευση δύο εναλλακτικά προτεινόμενα σχέδια (Γ1 και Γ2), ενώ για τις διοικητικής-οικονομικής φύσης οργανωτικές μονάδες ένα προτεινόμενο σχέδιο.

Στην ίδια ιστοθέση βρίσκεται αναρτημένο και το κείμενο που συνοδεύει τα προτεινόμενα σχέδια οργανογράμματος και περιλαμβάνει επεξηγήσεις και άλλες αναφορές.

Δικαίωμα υποβολής απόψεων και προτάσεων έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ, όπως επίσης και οι υφιστάμενες οργανωτικές μονάδες της Εταιρείας και τα συλλογικά όργανα, ενώ επιτρέπεται περισσότερες της μιας υποβολής προτάσεων.

Η υποβολή απόψεων-προτάσεων μπορεί να υλοποιηθεί με τους εξής τρεις (3) τρόπους:

  1. Μέσω καταχώρησης αυτών στην εσωτερική ιστοθέση της Εταιρείας “Thalassa”.
  2. Μέσω αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) στην Γενική Γραμματεία της ΕΥΔΑΠ (grammateia@eydap.gr ), αποκλειστικά από εταιρικούς λογαριασμούς eydap.gr.
  3. Μέσω  φυσικού εγγράφου το οποίο θα φέρει την υπογραφή του συντάκτη του και το οποίο είτε θα κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία της ΕΥΔΑΠ, είτε θα αποσταλεί με fax στον αριθμό 210 214 4159.

Όλες οι απόψεις-προτάσεις που θα υποβληθούν με τους ως άνω τρόπους θα είναι αναρτημένες στην σχετική ιστοθέση “Thalassa”.

Οι υποβληθείσες απόψεις-προτάσεις δεν μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο σχολιασμού από τρίτους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής απόψεων-προτάσεων είναι η 04-04-2016 και ώρα 23:59.

Παρακαλείσθε όπως υποβάλετε απόψεις και προτάσεις και οι οποίες θα φέρουν την απαιτούμενη τεκμηρίωση, επί των οργανωτικών μονάδων που εξ εμπειρίας έχετε εικόνα των δραστηριοτήτων τους.

Η Επιτροπή μετά το πέρας της υποβολής απόψεων-προτάσεων, θα προβεί στην ταξινόμηση αυτών, ανά προτεινόμενη οργανωτική μονάδα και στη συνέχεια θα τις καταθέσει αρμοδίως στη Διοίκηση, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην ως άνω Απόφαση Διοίκησης.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή στην διαδικασία συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσης ανακοίνωσης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ