Κιουτσούκης (ΔΑΚΕ Ιδ. Τομέα) συγχαίρει Δήμτσα (ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ) για την εκλογή του

ΔΑΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2021 

ΠΡΟΣ

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 
Δήμτσα Γεώργιο 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, με τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας να κλιμακώνονται στην αγορά εργασίας, την πραγματική οικονομία και την κοινωνική συνοχή, τα Συνδικάτα οφείλουν να λειτουργούν ενωτικά συσπειρώνοντας γύρω τους το σύνολο των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα, πέρα από κάθε λογική αιφνιδιασμών και έξω από πρακτικές αποκλεισμών ή τακτικισμούς, οφείλουν να διασφαλίζουν τη γνήσια συλλογική εκπροσώπηση των μελών τους στην κατεύθυνση του διαλόγου και της σύνθεσης, της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού δυνάμεων.

Αυτά, άλλωστε, τα διαχρονικά “εργαλεία” του Συνδικαλιστικού Κινήματος, αποτελούν βασική προϋπόθεση και αναγκαία συνθήκη για τη συγκρότηση ενός αρραγούς μετώπου διεκδίκησης και αγώνα με στόχο τη μετρήσιμη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων.
Σε αυτό το πλαίσιο και χωρίς σκοπιμότητες, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό και την ενδυνάμωση της συνδικαλιστικής παρέμβασης (και) στο χώρο της ΕΥΔΑΠ, ευελπιστούμε στην επίλυση και θεραπεία των ζητημάτων ή αρρυθμιών που αφορούν τις αρχαιρεσίες της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ.

Είναι προφανές ότι από θέση αρχής στηρίζουμε τη μαζική και πλουραλιστική συμμετοχή χωρίς αποκλεισμούς. Κοινός παρονομαστής η συνδικαλιστική κανονικότητα.

Συγχαίρουμε θερμά το ΔΑΚΙΤΗ συνάδελφό μας, Δήμτσα Γιώργο, που μέσα σε αυτές τις ειδικές συνθήκες έδωσε την κρίσιμη μάχη των φιλελεύθερων ιδεών στο Συνέδριο της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ επιτυγχάνοντας την εκλογή του αφενός στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, και αφετέρου ως αντιπροσώπου στο επόμενο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ., όπως αποδεικνύεται και από την πρακτική όλων των βαθμίδων της οργάνωσής μας στις αρχαιρεσίες των Συνδικάτων, επιδιώκει πάντα και στηρίζει αδιαπραγμάτευτα, την συμμετοχή των στελεχών της σε κάθε θεσμική εκλογική διαδικασία.

Είναι δεδομένο ότι ο συμμαχητής Γιώργος Δήμτσας, με την εκλογή και δραστηριοποίησή του, θα συμβάλλει, μεταξύ άλλων, ουσιαστικά στην επανένταξη του συνόλου των συνδικαλιστικών παρατάξεων στους κόλπους της Ομοσπονδίας και στην απόδοση της συνδικαλιστικής νομιμότητας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Ι.Τ. 

               Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας 

          Κιουτσούκης Νικόλαος                                          Θεοχάρης Ευθύμιος

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here