Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Επιστολη Μ. Αγγελάκη στη Διοίκηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Προς ενημέρωση σας, επισυνάπτω σημερινή επιστολή μου προς τη Διοίκηση, για τα έκτακτα μέτρα πρόληψης της πανδημίας.


 

11 Φεβρουαρίου 2021

Προς:

  • Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΥΔΑΠ, κ. Σαχίνη Χάρη
  • Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Τόσιο Αναστάσιο

 

Θέμα: Έκτακτα μέτρα πρόληψης/αντιμετώπισης της πανδημίας

Αξιότιμοι κύριοι,

Λόγω της νέας έξαρσης της πανδημίας, η Κυβέρνηση προέβη σε νέα έκτακτα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς και σε νέες οδηγίες μέσω ΚΥΑ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας. Μέσα σε αυτά τα μέτρα είναι και η οδηγία για το απολύτως αναγκαίο προσωπικό για την παροχή υπηρεσίας, σε όλες τις επιχειρήσεις.

Θα πρέπει λοιπόν να τηρηθεί η εν λόγω οδηγία για όλους τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ, καθώς και στα Περιφερειακά Κέντρα όπου είναι και αναγκαίο μιας και οι εργαζόμενοι έρχονται σε απευθείας επαφή με το κοινό. Όπως ορίζεται από την ΚΥΑ θα πρέπει να εξυπηρετούν το κοινό μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Λόγο του ότι διαπιστώθηκαν κρούσματα του νέου κορονοϊού σε Περιφερειακό Κέντρο, οφείλουμε να μεριμνήσουμε για όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες αλλά και την τήρηση του μέτρου για το αναγκαίο προσωπικό και σύμφωνα με όσα ήδη ισχύουν σε όλες τις υπόλοιπες Γενικές Διευθύνσεις της ΕΥΔΑΠ.

Παρακαλώ να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες και οδηγίες για την τήρηση των σχετικών οδηγιών και τη διασφάλιση της υγείας όλων των συναδέλφων.

Ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ.  ΕΥΔΑΠ

Μανώλης Αγγελάκης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ