Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μήνυμα αλληλεγγύης του ΣΕΚΕΣ στην “Ανοιχτή Επιτροπή ΘΑΣΟΣ Νερό SOS”

Μήνυμα αλληλεγγύης στέλνει το ΣΕΚΕΣ στην “Ανοιχτή Επιτροπή ΘΑΣΟΣ ΝΕΡΟ SOS” (συμμετέχει στην Πανελλαδική Συμμαχία για το νερό) εν όψει της συναυλίας που διοργανώνει στις 4 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στις Αποθήκες του Μεταλλευτικού Συγκροτήματος Θάσου (Παλατάκι) Λιμεναρίων.

” Το ΣΕΚΕΣ χαιρετίζει τον αγώνα της ανοιχτής Επιτροπής ΘΑΣΟΣ ΝΕΡΟ SOS, δηλώνουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα του λαού της Θάσου για δημόσιο νερό προσβάσιμο σε όλους.

Έναν αγώνα που και στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα καλούνται οι  πολίτες τον πάρουν πάνω τους και να τον κερδίσουν.

Ο αγώνας για δημόσιο νερό προσβάσιμο σε όλους είναι αυτή την στιγμή η μάχη των μαχών που κατά την γνώμη μας είναι μονόδρομος η νίκη του κινήματος. Είναι προφανές ποια και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας ότι ναι ακόμα και το νερό γίνεται θυσία στο βωμό του κέρδους. 

Είναι χρέος μας να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και όλοι ενωμένοι αυτό τον αγώνα και να τον κερδίσουμε.

Δηλώνουμε απερίφραστα σε κάθε τόνο ότι κυβέρνηση αλλά δυστυχώς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να έχουν σκοπό να δώσουν γη και ύδωρ αλλά οι πολίτες και τα κινήματα μαζί με τους εργαζόμενους είμαστε αποφασισμένοι να τους σταματήσουμε.

Το νερό δεν ιδιωτικοποιείτε δεν είναι εμπόρευμα και δεν θα το αφήσουμε να γίνει”.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ