Οι εκλογές του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού, η «κάλπη-μούμια» και ο «Γκουρού των εφορευτικών» (Ανακοίνωση ΣΕΚΕΣ Νο 18)

0
297

sekes_logo_20141

Ανακοίνωση Νο: 18  •  Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

 

1. Ψυχραιμία Μανώλη

Το στολίδι του ανθρώπου είναι η σοφία.
Το στολίδι της σοφίας είναι η ηρεμία.
Το στολίδι της ηρεμίας είναι η ανδρεία.
Το στολίδι της ανδρείας είναι η πραότητα.

“Ανατολική σοφία”

Σοφία, ηρεμία, ανδρεία, πραότητα. Ότι ακριβώς, έλλειπε από τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, την Πέμπτη 11-06-2015, το βράδυ, όταν επιτέθηκε με αήθη, προσβλητικό και βίαιο τρόπο στην εφορευτική επιτροπή που ολοκλήρωνε τη διαδικασία των εκλογών του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού. Παρότι ο Αριστοφάνης έλεγε ότι «δε μπορείς να εκπαιδεύσεις τον κάβουρα να περπατάει ίσια», εμείς θα συστήσουμε: Ψυχραιμία Μανώλη.

 

2. Οι εκλογές του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού, η «κάλπη-μούμια» και ο «Γκουρού των εφορευτικών»

Οφείλουμε να συγχαρούμε την εφορευτική επιτροπή των εκλογών του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού για τον άψογο τρόπο που διενέργησαν όλη την εκλογική διαδικασία.

Η επιμονή τους στο αδιάβλητο της διαδικασίας διασφάλισε την αποτύπωση της πραγματικής έκφρασης των μελών του συλλόγου και ως προς τα ψηφοδέλτια και ως προς τη σταυροδοσία.

Οφείλουμε επίσης να τους συγχαρούμε για την ψυχραιμία που επέδειξαν όταν αυτός που πρώτος όφειλε να επιδείξει ψυχραιμία δυστυχώς, δεν το έκανε.

Ας μας επιτραπεί, τέλος, να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στο συνάδελφο και συνοδοιπόρο Τάκη Παπαϊωάννου (χωρίς καθόλου να υποβαθμίζουμε τη συμβολή των άλλων δύο όμορφων συμμετοχών της εφορευτικής) για την ευφάνταστη, δημιουργική και σχολαστικά επίμονη στάση του στην όλη διαδικασία.

Αγαπητοί συνάδελφοι της εφορευτικής συγχαρητήρια!

Τέτοιες εφορευτικές και τέτοιες διαδικασίες αναβαπτίζουν την εμπιστοσύνη των μελών στις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ

ΥΓ1: Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ, αυτουργός της αήθους, προσβλητικής και βίαιης  επίθεσης που δέχτηκαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής στο πέρας της διαδικασίας, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη και φυσικά δε θα επιτραπεί να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

ΥΓ2: Ο αναδειχθείς σε Γκουρού των εκλογικών διαδικασιών και των εφορευτικών επιτροπών, συνάδελφος Τάκης Παπαϊωάννου είναι, όπως μας δήλωσε, στην διάθεση όποιων συλλόγων της ΕΥΔΑΠ το επιθυμούν, να μεταλαμπαδέψει την τεχνογνωσία του. Η «κάλπη-μούμια» στη διάθεση όλων.

button-download

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ