Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΟΛΟΙ σήμερα στην ΕΡΤ

Η ΕΥΔΑΠ ΔΕ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ «ΕΡΤ», ΟΥΤΕ «ΑΤΕ»
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Η κυβερνητική χούντα της μνημονιακής καταστροφής της κοινωνίας , έπαιξε χθες άλλη μία απεχθή  σκηνή στο έργο κατακρεούργησης των δυνάμεων της εργασίας και παράδοσης του πλούτου της χώρας σε συμφέροντα ξένα κι αλλότρια προς τον ελληνικό λαό συμφέροντα. Μέσα σε ελάχιστες ώρες παρέδωσε  τις συχνότητες της ΕΡΤ κι απέλυσε περίπου 2.500 εργαζομένους με μια πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά όλες τις ΔΕΚΟ και Οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει το δημόσιο.
Δεν υπάρχει έλεος από την πλευρά του μαύρου μετώπου Κυβέρνησης -ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ και διαλύεται πλέον κάθε αυταπάτη περί σωτηρίας κάποιων θυλάκων με «ιδιαίτερα» χαρακτηριστικά (π.χ. δε γίνονται αυτά στην ΕΥΔΑΠ, στο νερό κλπ).
Κάθε αγώνας των εργαζομένων, που δεν ολοκληρώνεται με νίκη, οδηγεί στην επόμενη επίθεση από την πλευρά της κυβέρνησης και της εργοδοσίας. Έτσι η «Χαλυβουργία» οδήγησε στους «Ναυτεργάτες», οι «Ναυτεργάτες» στο «Μετρό», το «Μετρό» στους «καθηγητές», οι «καθηγητές» στη «ΕΡΤ».
Η «ΕΡΤ» ;  Θα οδηγήσει ή στη νίκη και την ανατροπή αυτής της πολιτική και κάθε κυβερνητικού σχήματος που θα θελήσει να την υλοποιήσει ή στο επόμενο χτύπημα ενάντια στις δυνάμεις της εργασίας.(ΕΥΔΑΠ ; ΔΕΗ ; .).
Δεν μπορεί απλά να παρακολουθούμε, απλά να αγανακτούμε, απλά να θυμώνουμε, απλά να βρίζουμε. Αυτά δεν αρκούν άλλο πια .  Βρισκόμαστε σε εργασιακό-κοινωνικό πόλεμο.
ΟΧΙ άλλα εργασιακά, κοινωνικά και βιολογικά θύματα στον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει ενάντια μας οι δυνάμεις του ντόπιας  και ξένης τρόικας.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ