Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών M. Μισαηλίδης

Σύμφωνα με την 72/4-4-2016 απόφαση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ ο κ. Μισαηλίδης Μιχαήλ της κατηγορίας ΑΤΔΟ1 με 1ο βαθμό κατόπιν της παραίτησης που υπέβαλε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών & Ελέγχου, τοποθετείται σύμβουλος του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Σύμφωνα με το επίσημο site της ΕΥΔΑΠ 0 παραιτηθείς Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών & Ελέγχου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1963 και αποφοίτησε από το ΙΓ’ Λύκειο Αθήνας. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πεζικό ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Έχει πιστοποιητικό επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στο Φορολογικό Δίκαιο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.). Έχει επαγγελματικούς τίτλους πιστοποίησης στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης και στον Εσωτερικό Έλεγχο. Έχει άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος και άδεια Λογιστή-Φοροτεχνικού Α’ Τάξης. Έχει εργαστεί σαν Λογιστής σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα (1990-1995) και παράλληλα σαν εισηγητής σεμιναρίων.

Στην Ε.ΥΔ.Α.Π. εργάζεται από το 1995 όπου και έχει αναλάβει διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων, Υπεύθυνος του Φοροτεχνικού Τμήματος (1996-2007), Προϊστάμενος του Κεντρικού Λογιστηρίου (2007-2008), Αναπληρωτής Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών (2008-2011), Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών (2011-2013) και Αναπληρωτής Δ/ντης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης & Αναπληρωτής Δ/ντης Ανάπτυξης Σχέσεων με Ο.Τ.Α. (2013-2015). Σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών & Ελέγχου έχοντας στην αρμοδιότητα του τη Διεύθυνση Οικονομικού Προγραμματισμού & Ελέγχου, τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, τη Διεύθυνση Προμηθειών & Μεταφορών και τη Διεύθυνση Προγραμματισμού & Ελέγχου.

Το 2010 έλαβε το πρώτο βραβείο από το Υπουργείο Οικονομικών στο διαγωνισμό με θέμα “Ο Πολίτης σχεδιάζει τη φορολογική του δήλωση” για την αναβάθμιση του εντύπου Ε1 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ