Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις”

ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ

23/4/2019

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Μέσα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο ανακάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος ότι πρέπει να προχωρήσει σε οργανογραμματικές αλλαγές. Κατήργησε ήδη δυο Γενικούς Διευθυντές και οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται να αλλάξει και τρίτο. Αλήθεια τι οδήγησε σ` αυτή την απόφαση μέσα στη προεκλογική περίοδο;

Μήπως οι πιέσεις από μέλη του Δ.Σ. γιατί δεν ικανοποιούντο τα ρουσφέτια τους;

Μήπως οι πιέσεις από το κομματικό τους στρατό που μήνες τώρα πιέζουν για αλλαγές με πιο ευλύγιστους Γενικούς Διευθυντές;

Μήπως γιατί οι καταργηθέντες Γενικοί είχαν άποψη και τη διατύπωσαν;

Σε κάθε περίπτωση και ο χρόνος αλλά και η μη επαρκής αιτιολόγηση καθιστούν τις αλλαγές ως προϊόν συναλλαγής ενταγμένες σε διώξεις.

Καλά θα κάνουν οι κύριοι της Διοίκησης να αντιληφθούν ότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος και οι αρμοδιότητες τους είναι πλέον υπό αίρεση. Ας εξαντλήσουν το δικαίωμά τους για συνεχείς προεκλογικές φιέστες, εντός και εκτός ΕΥΔΑΠ, με αποτυχημένους Υπουργούς και Περιφερειάρχες καθώς και με ζόμπι του παρελθόντος και ας ασκήσουν προσεχτικά από εδώ και πέρα τα καθήκοντά τους.

Έχουν φτάσει σε σημείο οι δήθεν αριστεροί και προοδευτικοί να αναζητούν Γενικούς Διευθυντές από την αγορά. Αυτό που δεν τόλμησε καμμία διοίκηση στο παρελθόν αυτοί το αφήνουν ανοιχτό. Το μόνο που τους προβληματίζει απ` ότι λένε οι ίδιοι, είναι οι μεγάλοι μισθοί που ζητούν οι εξωτερικοί. Πάνε περίπατο οι αριστερές συνειδήσεις.

Αιδώς Αργείοι

Έχουμε αντιληφθεί ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μείνετε γαντζωμένοι στις καρέκλες σας, κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα. Οι δημοκρατικές σας ευαισθησίες δεν μπορεί να εξαντλούνται μόνο στη ρητορική.

Η ΠΑΣΚΕ είναι εδώ, σας παρακολουθεί και σας ελέγχει. Όχι εν ήδη εισαγγελέα όπως κάνουν οι κύριοι του εσωτερικού ελέγχου αλλά πολιτικά. Καλούμε και τις υπόλοιπες παρατάξεις να πάρουν θέση επί της ουσίας γι` αυτά που συμβαίνουν στην ΕΥΔΑΠ και να αφήσουν τις γαλαντομίες που μπορεί να παραπέμπουν σε αδιαφανείς διαδικασίες.

Η ΠΑΣΚΕ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Γραμματεία ΠΑΣΚΕ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ