ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Η διοίκηση ασχολείται με τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία του προσωπικού μέσω εσωτερικών ελέγχων”

0
269

ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ
13/7/2017

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, 

Η ΠΑΣΚΕ άφησε να περάσει ένα διάστημα μετά τις καθολικές εκλογές για εκπροσώπους στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ και για το Δ.Σ. της ΟΜΕ προκειμένου με νηφαλιότητα να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Από ότι φάνηκε από τις ανακοινώσεις των άλλων παρατάξεων όλοι ήταν νικητές. Για την ΠΑΣΚΕ ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα που θα εκτιμηθεί. 

Πάνω από όλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό για τη μαζική συμμετοχή του στις εκλογικές διαδικασίες και ιδιαίτερα αυτούς που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚΕ. 

Αυτούς που άντεξαν στους εκβιασμούς, στις πιέσεις και κυρίως στα ταξίματα.

Η ΠΑΣΚΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια Δημόσια Κοινωνική και Οικονομικά Αυτοδύναμη ΕΥΔΑΠ. 

Δίνουμε συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες σε όλα τα όργανα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Τα πρώτα βήματα βέβαια δεν είναι ενθαρρυντικά καθώς ακολούθησαν την πεπατημένη στα παζάρια και στις υπόγειες συνεννοήσεις και όχι τις θεσμικές εκπροσωπήσεις. 

Δυστυχώς στη παγίδα αυτή έπεσαν και κατά τη διάρκεια των εκλογών και κατά τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της ΟΜΕ και οι δήθεν ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ και ιδιαίτερα οι Συνεργαζόμενοι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν από απειρία και όχι από σκοπιμότητα.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, 

Τώρα που τελείωσαν οι εκλογικές διαδικασίες θα περιμέναμε από την διοίκηση να ασχοληθεί με τη λειτουργία της ΕΥΔΑΠ, αντί αυτού, όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, βλέπουμε να ασχολείται με τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία του προσωπικού μέσω εσωτερικών ελέγχων.  Το κλίμα αυτό μόνο κακό κάνει στη λειτουργία της επιχείρησης. 

Καλούμε τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. αντί να αβαντάρει εμπαθείς και κακοπροαίρετους με προειλημμένες και κατασκευασμένες διαδικασίες, να συναισθανθεί το μέγεθος της ευθύνης και όχι να ψέγει υπηρεσιακά στελέχη που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου να εφαρμοστούν όλες οι νομικές δικλίδες ασφαλείας.  Καλούμε το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ   

Υ.Γ. Ο νεοεκλεγείς εκπρόσωπος στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ αντί να αβαντάρει προμηθευτές και να ασκεί κριτική σε Υπηρεσιακά στελέχη Επιτροπών για τυπικά θέματα, καλό θα είναι στα σημαντικά ζητήματα όπως είναι οι εσωτερικοί έλεγχοι να μην το παίζει μουγγό-Θόδωρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ