Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Σύλλογο Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας

sekes_logo_20141

ΣΕΚΕΣ-ΕΥΔΑΠ

Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης

στον Σύλλογο Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας

Το ΣΕΚΕΣ εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στα διωκόμενα μέλη του ΔΣ του συλλόγου υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας

Στις 13 Νοέμβρη του 2014 ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας Γιώργος Παρασκευόπουλος μαζί με τον Τριαντάφυλλο Τζελέπη και άλλα μέλη του συλλόγου τοποθέτησαν πανό στο Δημαρχείο για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου, εκείνη την ώρα κάνει την εμφάνιση του ο αντιδήμαρχος, αφού διαβάζει προσεκτικά τι γράφει, απαιτεί «να κατέβει το πανό γιατί χαλάει την αισθητική του Δημαρχείου».

Ο αντιδήμαρχος προχώρησε σε μήνυση σε όλα τα μέλη του τότε διοικητικού συμβουλίου για την ανακοίνωση- καταγγελία που έβγαλε ο Σύλλογος.

Το ΣΕΚΕΣ δηλώνει ξεκάθαρα και ευθαρσώς

Πέρα από το αυτονόητο για εμάς ότι το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας δεν διαπραγματεύεται τη ταξική του δράση, ούτε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Θεωρούμε πρωτοφανή και φασίζουσα την δήλωση ότι ένα πανό που τιμά τους αγώνες του πολυτεχνείου χαλά την αισθητική του οποιοδήποτε πολιτειακού παράγοντα, και ακόμα περισσότερο δε την δίωξη συνδικαλιστών που τιμούν τους αγώνες αυτών που πάλεψαν για να μπορεί ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος να κυκλοφορεί χωρίς να κοιτάει πίσω απ την πλάτη του

Ντροπή και αίσχος

Να αποσυρθεί άμεσα η μήνυση ενάντια στα μέλη του ΔΣ που διώκονται

Το γραφείο τύπου του ΣΕΚΕΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ