Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΕΚΕΣ: “Να τελειώνουμε με τους ιδιοτελείς, να προτάξουμε το κοινό συμφέρον εργαζομένων και συνταξιούχων”

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου –  Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στις διαδικασίες που τήρησε το… απερχόμενο προεδρείο του Συνεταιρισμού (που, όμως, ανήκει στην ίδια παράταξη!) μέλη του κοινού ψηφοδελτίου ΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ, μπροστά στη διαφαινόμενη αλλαγής ρότας του Συνεταιρισμού,  επιχείρησαν να μπλοκάρουν τις αρχαιρεσίες.

Πολύ φασαρία για το τίποτα η προσφυγή των κομματαρχών (εργαζομένων τε και συνταξιούχων) της ΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ. Μάλλον την αφασία τους στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού κατά τη διετή (και κάτι μήνες) θητεία του ήθελαν να καλύψουν.

Αν έδειχναν κατά τη θητεία τους στη διοίκηση του Συνεταιρισμού τον ίδιο ζήλο που επέδειξαν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ή ενδιαφέρονταν για τους συνταξιούχους όσο, τάχα, ενδιαφέρθηκαν προεκλογικά, σίγουρα τα πράγματα στο Συνεταιρισμό θα ήταν καλύτερα.

Η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων είναι ένα μικρό μήνυμα που πρέπει να δυναμώσει την απαίτηση εργαζομένων και συνταξιούχων να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα στο συνδικαλιστικό κίνημα και στις συλλογικές συγκροτήσεις των εργαζομένων και συνταξιούχων της ΕΥΔΑΠ.

Οι εκλογές της 27/11 είναι μια ευκαιρία να αναδειχθούν στο Δ.Σ. συνάδελφοι που θα ξεκολλήσουν το Συνεταιρισμό από την απραξία τόσων ετών.

Να τελειώνουμε με τους ιδιοτελείς και να προτάξουμε το κοινό συμφέρον εργαζομένων και συνταξιούχων στην πράξη.

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι έχουμε λόγο να επιλέξουμε το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους του ΣΕΚΕΣ, που αποδεδειγμένα και θέλουν και μπορούν να πράξουν αυτά για τα οποία δεσμεύονται πριν τις αρχαιρεσίες, θέλουν και μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη λειτουργία του Συνεταιρισμού με διαφάνεια, δημοκρατία και συνεργασία όσων επιθυμούν την αλλαγή της στασιμότητας τόσων χρόνων.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε μαζικά στις εκλογές της Τετάρτης 27-11-2019 το ψηφοδέλτιο του ΣΕΚΕΣ.

Τη δύναμη που αποδεικνύει εμπράκτως ότι μπορεί και αλλάζει τα πράγματα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ