Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΕΚΕΣ: Όλοι/όλες σήμερα στις 10 το πρωί στα Γραφεία της Διοίκησης στον Περισσό. Ενωμένοι θα νικήσουμε!

Ανακοίνωση Νο 19  • Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 

Όλοι/όλες σήμερα στις 10 το πρωί
Παράσταση διαμαρτυρίας στα Γραφεία της Διοίκησης στον Περισσό.
Ενωμένοι θα νικήσουμε!

Η Ελλάδα είναι η πρωταθλήτρια στην ακρίβεια στην Ευρώπη, οι εργαζόμενοι ζητάμε απλά και μόνο την κάλυψη των απωλειών των εισοδημάτων μας, τα οποία καταληστεύονται από την ακρίβεια (από 35% έως και 100% σε πολλά βασικά καταναλωτικά αγαθά), την αύξηση των επιτοκίων στα δάνεια και τον πληθωρισμό (12%).

Η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ όχι μόνο κλείνει τα αυτιά στις οργισμένες φωνές των εργαζομένων, αλλά και προκαλεί αφού ετοιμάζεται να λεηλατήσει τα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ δίνοντας γενναίο μπόνους στο Υπερταμείο, τον Πόλσον και τους λοιπούς μετόχους.

Σήμερα στις 10 το πρωί στα Γραφεία της Διοίκησης στον Περισσό συγκεντρωνόμαστε στην πρώτη δυναμική πράξη ενός αγώνα διαρκείας, του οποίου το τέλος του δεν μπορεί να είναι άλλο από τη νίκη της λογικής, τη νίκη των εργαζομένων που παράγουν τον πλούτο της ΕΥΔΑΠ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, είναι η ώρα του αγώνα.

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε την υλοποίηση του συνταξιοδοτικού ασφαλιστηρίου, τη άμεση οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, την υπογραφή Συμπληρωματικής ΣΣΕ.

Είναι η ώρα του «όλοι μαζί νικάμε». Χωριστά χάνουμε (όπως στην πρόσφατη ΣΣΕ). Ας αφήσουμε στην άκρη τις αγωνιστικές μεγαλοστομίες και ας συγκεντρωθούμε στο στόχο.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ