Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σωματείο Αποχέτευσης: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. Πρόεδρος και πάλι ο Γ. Ραντίτσας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΥΔΑΠ

Αθήνα 05 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

Κατόπιν των  αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών της 27,28&29.09.2022 που έχει  ήδη ανακοινώσει η εφορευτική επιτροπή, ο πλειοψηφών σύμβουλος του πλειοψηφούντος συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Αποχέτευση, Γιώργος Ραντίτσας, συγκάλεσε τα εκλεγμένα μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο και συνεδρίασαν για πρώτη φορά στις 05.10.2022 με μοναδικό θέμα «Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου». Ο συνάδελφος  Γιώργος Ραντίτσας,  γνωστοποίησε  στα  μέλη  του  Δ.Σ. τα  αποτελέσματα των  αρχαιρεσιών  και  τους  κάλεσε  να  προχωρήσουν  στην  εκλογή  του  Προεδρείου με  βάση το  καταστατικό.

Μετά  από  μυστική  ψηφοφορία  αναδείχθηκαν  για  τα  παρακάτω  αξιώματα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραντίτσας Γεώργιος   
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλύβας Δημήτριος
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Πολύζος Κωνσταντίνος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  Μαρινάκης  Κωνσταντίνος
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ζαρναβέλης Νικόλαος
ΤΑΜΙΑΣ: Θωμόπουλος Ιωάννης
ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ: Στέλλας Νικόλαος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : Απτιραμάν Γιασάρ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ : Φλογέρας Κωνσταντίνος, Τουφεκούλας Κωνσταντίνος, Τσιλιβαράκης Νικόλαος, Δαφαλιάς Χρήστος,  Κουτσουδάκης Στέλιος, Ζούπης Αθανάσιος, Νικολακόπουλος  Κωνσταντίνος.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει τα καθήκοντα του σε μια δύσκολη εποχή για τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ αλλά και για τη χώρα μας γενικότερα. Στόχος του Σωματείου μας θα είναι η συμπόρευση με το θεσμοθετημένο συνδικαλιστικό κίνημα για να αποκρούσουμε τις συνεχιζόμενες αντεργατικές  πολιτικές από όπου και αν εφαρμόζονται.

Δηλώνουμε για ακόμα μια φορά ότι θα σταθούμε στο πλευρό όλων των συναδέλφων και θα προσπαθήσουμε με υπευθυνότητα πέρα και πάνω από μικροκομματικές σκοπιμότητες, να δικαιώσουμε τις προσδοκίες όλων των μελών του Σωματείου μας, που μας  εμπιστεύτηκαν να έχουμε την ευθύνη του Σωματείου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Ραντίτσας                                  Κώστας Μαρινάκης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ