ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού: Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες 30/6 – 2/7

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε.ΥΔ.Α.Π.

Αθήνα 17/6/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

H τριμελής Εφορευτική Επιτροπή διεξαγωγής αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης του Συλλόγου, που εκλέχτηκε από τα μέλη της Γενικής μας Συνέλευσης στις 15.06.21, σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

Α. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου και 1, 2 Ιουλίου, ημέρες ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, δια περιφοράς της κάλπης ως εξής:

• Στις 30 Ιουνίου, από ώρα 08.00 μέχρι 14.30, στο κτίριο των κεντρικών γραφείων της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό (ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ).
  • Την 1η Ιουλίου, από ώρα 08.00 μέχρι 14.30, στο κτίριο της  οδού Λαοδικείας (στον 1ο όροφο).
  • Στις 2 Ιουλίου, από ώρα 08.00 μέχρι 15.00, στα γραφεία του Συλλόγου, Κρατίνου 7, Αθήνα (στον 2ο όροφο)

Β.  Υποψηφιότητες για την εκλογή των οργάνων Διοίκησης του Συλλόγου θα    γίνονται δεκτές από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής από σήμερα, Πέμπτη 17.06.21, μέχρι τις δυο και μισή (14.30)  το μεσημέρι της Τετάρτης 23.06.21.Την Τετάρτη 23.06.21 τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής θα βρίσκονται στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Κτίριο Κηφισίας, 4ος όροφος) από τις 13.30.

Γ.  Απαραίτητη προϋπόθεση για να ψηφίσουν τα μέλη είναι να έχουν την ημέρα των αρχαιρεσιών μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Βιβλιάριο Ασθενείας.

Με συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ