Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2022
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού: Παράσταση διαμαρτυρίας στον Περισσό – Παρασκευή 18/6 στις 12.00

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ε.ΥΔ.Α.Π.

Αθήνα 17/6/2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η διαδικασία αξιολόγησης των στελεχών από ιδιωτική εταιρεία για την πλήρωση των θέσεων του οργανογράμματος, έχει χάσει την αξιοπιστία, την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια της.

Το επιβεβαιώνει αυτό μία σειρά ενεργειών και αποφάσεων της  Διοίκησης όπως:

Η κάλυψη των  θέσεων ευθύνης του Γενικού Διευθυντή Ψηφιακού Διακυβέρνησης, και του Διευθυντή Δραστηριοτήτων Εφοδιαστικής Αλυσίδας από στελέχη που δεν είχαν κάνει αίτηση για τις συγκεκριμένες θέσεις ή και χωρίς να προκηρυχθεί καν η θέση.

Η μη πλήρωση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας από στέλεχος της εταιρείας και η διατυπωμένη πρόθεση  της Διοίκησης για επαναπροκήρυξη της με εξωτερικό στέλεχος.

Η καθυστέρηση κάλυψης της θέσης του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού μετά από πολλά Διοικητικά Συμβούλια στα οποία είχε εισαχθεί το θέμα.

Ο αποκλεισμός στελεχών του  διοικητικού και οικονομικού κλάδου και της κατηγορίας ΑΤΤ2 από την συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης, μέσω των αντιστοίχων προκηρύξεων σε συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης, παρόλο που πληρούν ή υπηρετούν στις συγκεκριμένες υπηρεσιακές μονάδες για πολλά χρόνια.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, 

Σε συνέχεια της απόφασης της γενικής μας συνέλευσης, το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί τα μέλη του σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή στις 12.00 στην κεντρική είσοδο του κτιρίου του Περισσού, με θέματα την αποκλειστική προκήρυξη των θέσεων εσωτερικά καθώς και την  απαξίωση –  υποβάθμιση  του διοικητικού και οικονομικού κλάδου από τη διαδικασία στελέχωσης των θέσεων του οργανογράμματος.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κυρίτσης Σπύρος

 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Κοτσαλή Ευδοξία

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ