Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων: “Έκοψαν το νερό σε υπηρεσίες του Δήμου, λόγω χρεών της Δημοτικής Αρχής”

Το νερό – λόγω χρεών – έκοψε η ΕΥΔΑΠ σε κτήρια – υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, όπως αποκαλύπτει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων.

Η ανακοίνωση

«Μετά τα ασανσέρ τα οποία είναι για μήνες περιοδικά εκτός λειτουργίας, τις συνθήκες υγιεινής στους κοινοχρήστους χώρους και τις τουαλέτες οι οποίες είναι απαράδεκτες και τους χώρους εργασίας οι οποίοι μαζί με τους διαδρόμους προσομοιάζουν με αποθήκες, τώρα κόπηκε και το νερό.

Η ΕΥΔΑΠ έκοψε λόγω οφειλών το νερό στο 5οροφο κτήριο του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Μαιζώνος 45, όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Αθηναίων, το Γραφείο του Αντιδημάρχου Μεταναστών και Προσφύγων, καθώς και στο ισόγειο της οδού Μαιζώνος 47, όπου στεγάζεται επίσης Υπηρεσία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας (εδώ το νερό είναι κομμένο επί μήνες) όπως εμφανίζεται στις κατωτέρω εικόνες που απεικονίζουν την σχετική ειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες εργάζονται οι Υπάλληλοι στις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Ευελπιστούμε ότι θα ευαρεστηθούν να πληρώσουν την ΕΥΔΑΠ και να μην έχει την τύχη των ασανσέρ και των ατελείωτων ελλείψεων που υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τα άλλα η Δημοτική Αρχή κάθε τρεις και λίγο επαίρεται για πλεονάσματα. Τα ψάχνουμε».

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ