Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Συμμετοχή ΣΕΚΕΣ σε εκδήλωση με θέμα: “Η εργατική αντίσταση θα νικήσει” (18/5)

Η αναγνώριση του ΣΕΚΕΣ από το χώρο της μαχόμενης και ριζοσπαστικής αριστεράς αποδεικνύεται, σχεδόν καθημερινά, από τις συνεχείς προσκλήσεις που δεχόμαστε για συμμετοχή σε εκδηλώσεις, συζητήσεις και φόρα για θέματα που αφορούν τόσο στο κίνημα για το νερό όσο και γενικότερα σε θέματα που αφορούν στο παρόν και μέλλον του εργατικού κινήματος.

Έτσι ο συνάδελφος Μανώλης Μαστοράκης, μέλος της Γραμματείας του ΣΕΚΕΣ και του Δ.Σ. του Συλλόγου Προσωπικού,  έχει κληθεί να συμμετάσχει αύριο 18/5 στις 7 μ.μ. στο πάνελ της συζήτησης “Η εργατική αντίσταση θα νικήσει” στην ΑΣΟΕΕ – Αμφιθέατρο Δεριγνύ στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Μαρξισμός 2017» που διοργανώνει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα από 18-21 Μάη στην ΑΣΟΕΕ και στις 19 Μάη στη Νομική και είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Ρώσικη Επανάσταση.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

  • Τάσος Αναστασιάδης, Συντονισμός Ενάντια στα Μνημόνια
  • Χρίστος Αργύρης, Γενικό Συμβούλιο ΑΔΕΔΥ
  • Φανή Γουργούρη, ΔΣ ΟΜΥΛΕ
  • Εύα Ηλιάδη, εργαζόμενη σε ΜΚΟ
  • Μανώλης Μαστοράκης, ΣΕΚΕΣ-ΕΥΔΑΠ
  • Αντώνης Νταλακογεώργος, πρόεδρος ΠΕΝΕΝ
  • Σεραφείμ Ρίζος, δάσκαλος, δημοτικός σύμβουλος στα Χανιά

Σύμφωνα με τους διοργανωτές “πρόκειται για ένα τετραήμερο συζητήσεων που στόχο έχει να ανοίξει, να παρέμβει και να εξοπλίσει απαντώντας σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν όλους και όλες όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τα μνημόνια, το ρατσισμό, τον πόλεμο, τον φασισμό και την καταπίεση. Όλους και όλες όσοι αναζητούν την αριστερή εναλλακτική απέναντι στους μονόδρομους των θεσμών και τις προδοσίες του ΣΥΡΙΖΑ. Όλους και όλες, όσοι στρέφονται ξανά σήμερα στη Μαρξιστική Θεωρία και τις επαναστατικές παραδόσεις του εργατικού κινήματος προκειμένου να κατανοήσουν τον σημερινό κόσμο και να δώσουν τις σημερινές μάχες με καλύτερους όρους. Πρόκειται για μια προσπάθεια ξεκινημένη.

♦ Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ