Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Δελτίο Τύπου ΣΕΚΕΣ: “Ο Μ. Αγγελάκης μόλις χθες διαπίστωσε ότι κάποια… ψίχουλα μπορούμε να τα πάρουμε πίσω”

sekes_logo_20141

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/7/2016

Ο συνάδελφος Αγγελάκης, πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, θυμάται ότι είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, μόνο όταν είναι να κάνει αντιπολίτευση στο ΣΕΚΕΣ και να προσβάλλει τα στελέχη της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι δεν ξεχνούν ότι από το 2011 μέχρι σήμερα o συνάδελφος Αγγελάκης, στήριζε όλες τις διοικήσεις στην πιστή εφαρμογή του μνημονιακού νόμου 4024/11, που καταλήστεψε τις αποδοχές των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ (πάνω από 400 εκατ. € την πενταετία 2011-2015), ενώ μόλις χθες διαπίστωσε ότι κάποια… ψίχουλα μπορούμε να τα πάρουμε πίσω.

Αφού, όπως λέει, το θέμα της μισθολογικής διαφοράς «έχει φτάσει πλέον στην οριστική επίλυσή του», γιατί δε μας λέει τι προβλέπει η λύση για το 2016 και για τη θεσμική κατοχύρωση των μισθολογικών διαφορών στο μέλλον; Γιατί η ΔΑΚΕ, ως πλειοψηφούσα στην ΟΜΕ, δεν το προέβλεψε κατά την υπογραφή της τελευταίας ΣΣΕ;

Το ΣΕΚΕΣ και το 2012 και το 2015 κατέθεσε για τις ΣΣΕ προτάσεις, που ξεπερνούσαν τα όρια της εισοδηματικής πολιτικής των μνημονιακών κυβερνήσεων, αλλά ο συνάδελφος Αγγελάκης και η παράταξη του, επέλεξαν αντί για κινητοποιήσεις, τα φωτογραφικά ενσταντανέ με τους διοικούντες κατά την υπογραφή των συλλογικών συμβάσεων.

Είναι γνωστό ότι το ΣΕΚΕΣ αγωνίζεται σταθερά και με διαφάνεια για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων και αποφεύγει να ασχοληθεί με ρουσφέτια, μικροεξυπηρετήσεις, μεταθέσεις, τοποθετήσεις, την συναναστροφή με την εκάστοτε διοίκηση και την πληρωμή κανονικών αδειών στα οποία επιδίδεται, με μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια,  ο συνάδελφος εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ και της ΝΔ στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ

Υ.Γ. Η αήθης δημόσια επίθεση του Μ. Αγγελάκη στο Γενικό Διευθυντή δεν μας ξενίζει. Δεν έχει συνηθίσει οι Γενικοί να επιλέγονται χωρίς την δική του έγκριση. Μας εξοργίζει όμως διότι αν και, όπως προκύπτει, διατηρεί «φάκελο» για την παραταξιακή ένταξη των στελεχών της ΕΥΔΑΠ, διαδίδει εις γνώσιν του ψέμματα, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Γενικός δεν είναι.. στέλεχος του ΣΕΚΕΣ

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ