Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Η αλαζονεία οδηγεί στον κατήφορο” 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η αλαζονεία οδηγεί στον κατήφορο 

Ο Πρόεδρος της ΟΜΕ, Η. Κορλός σε μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια, να σώσει ότι πλέον δε σώζεται, προχώρησε σε ακόμη μια ανακοίνωση φιάσκο για τον ίδιο και την παράταξη του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να καπηλευτεί την σφραγίδα της ΟΜΕ για να βγάλει προσωπική ανακοίνωση, αψηφώντας την πλειοψηφία.

Βεβαίως το ίδιο έπραξε και όταν διέκοψε τη συνεδρίαση, ρίχνοντας μαύρο, αλλά προσπαθεί τώρα κατά τη συνήθη πρακτική του, αλλά και της Συμμαχίας, να κάνει το μαύρο άσπρο. Είμασταν όλοι μάρτυρες των πράξεων του.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ο Η. Κορλός μάλλον κάνει πλάκα στον ίδιο του τον εαυτό, γελοιοποιώντας τον, διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τα λεγόμενα του. Μας μιλάει για την καλύτερη ΣΣΕ των τελευταίων χρόνων, εννοώντας τη ΣΣΕ που περιέχει όλες τις μειώσεις ενώ αυτές είχαν καταργηθεί. Μας μιλάει για το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, σαν να έχει ασχοληθεί έστω και για μια ώρα, τα τελευταία δυο χρόνια, για να δει που ακριβώς βρίσκεται η διαδικασία. Μας μιλάει για οργάνωση «αντιδράσεων» σαν να έχει διοργανώσει πάρτυ – έκπληξη και χαίρεται που έσβησε τα κεράκια του. 

Ειλικρινά είναι πλέον να αναρωτιέται κανείς αν μιλάει σοβαρά ή βρίσκεται σε κατάσταση παραισθήσεων. Ίσως έτσι να εξηγείται και το γεγονός, ότι δεν μας απάντησε για τον κ. Σπίρτζη και την πρωτοβουλία του να δεσμεύσει την ΕΥΔΑΠ με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ , ούτε φυσικά και για την Τράπεζα Αττικής. Ούτε βέβαια έχει βγάλει κιχ, αυτός και η παράταξη του, για τα κτιριακά ζητήματα, που ταλαιπωρούν ακόμα πολλούς συναδέλφους. 

Καταλαβαίνουμε την απόγνωση του, αλλά πρέπει κάποιος να του πει ότι ναι μεν μπορεί να γελοιοποιεί τον εαυτό του και τη Συμμαχία, δεν μπορεί όμως να παίρνει μαζί του στην κατηφόρα την ΟΜΕ και όλους τους εργαζόμενους που αυτή εκπροσωπεί.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

 

 

 

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ