Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Η Διοίκηση απειλεί να κόψει το νερό εν μέσω ακραίου καύσωνα”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση απειλεί να κόψει το νερό εν μέσω ακραίου καύσωνα

Εν μέσω ακραίου καύσωνα διαρκείας η Διοίκηση αποφάσισε εντελώς αιφνιδιαστικά να αποστείλει μαζικά 27.000 ειδοποιήσεις για διακοπή υδροδότησης στους καταναλωτές.

Μέσα στον Αύγουστο η Διοίκηση αναγκάζει τους καταναλωτές να στέκονται στις ουρές επί ώρες, μέσα σε συνθήκες ακραίου καύσωνα προκειμένου να εξοφλήσουν και να ρυθμίσουν λογαριασμούς, για των οποίων την καθυστέρηση ευθύνεται η ίδια με το χάος που είχε δημιουργήσει με τις αποστολές των λογαριασμών.

Πραγματικά οι άνθρωποι της Διοίκησης δείχνουν να μην έχουν πλέον καμία επαφή με το περιβάλλον και την πραγματικότητα.

Εργαζόμενοι και καταναλωτές, μετά το νέο «κατόρθωμα» της Διοίκησης, καλούνται να τρέξουν μαραθώνιο κάτω από τους 45 βαθμούς για να μην πουν το νερό, νεράκι. Ειδικά εν μέσω περιόδου αδειών όλοι οι συνάδελφοι μας, τόσο στα περιφερειακά κέντρα, όσο και στο τηλεφωνικό κέντρο του 1022, πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα καταιγισμό αιτημάτων και αγανακτισμένων πολιτών.

Πόσα ακόμα λάθη της Διοίκησης θα καλύψουν οι εργαζόμενοι με το έργο τους;

Ζητάμε την άμεση απόσυρση αυτών των μηνυμάτων προς τους καταναλωτές καθώς και του μέτρου διακοπής της υδροδότησης. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Διοίκηση για να καλύψει έστω και λίγο την άνευ προηγούμενου αναστάτωση που δημιούργησε!

Καλό θα ήταν η Διοίκηση αντί να απειλεί τους καταναλωτές, να φροντίσει και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για ολους τους εργαζόμενους της εταιρείας που εργάζονται υπό αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΕ  

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ