ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: Νέα τοποθέτηση από την ΕΥΔΑΠ στη ΝΔ  

0
490

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Νέα τοποθέτηση από την ΕΥΔΑΠ στη ΝΔ  

Χθες ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της οργανωτικής δομής της Νέας Δημοκρατίας. Με νέα πρόσωπα, νέους στόχους και νέες κατευθύνσεις, που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αλλαγή που όλοι επιθυμούμε.Μετά και την πρόσφατη εκλογή του Μανώλη Αγγελάκη στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και είναι σημαντικό για εμάς, να μας εκπροσωπεί εκεί και ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Δρίβας, εκλεγμένο μέλος της ΟΜΕ με την ΑΚΕ.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε να του εμπιστευτεί, την σημαντική θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα (Γραμματεία Συνδικαλισμού). 

Η συγκεκριμένη θέση είναι ιδιαίτερης σημασίας για τη χάραξη στοχευμένων και στρατηγικών δράσεων του κόμματος, σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τους εργαζόμενους και την καθημερινότητά τους. Εργασιακές συνθήκες, εργατικά δικαιώματα και διεκδικήσεις, ασφαλιστικά δικαιώματα και άλλες ακόμα αρμοδιότητες.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Κωνσταντίνος Δρίβας, θα επιτύχει και εκεί ένα πολύ αξιόλογο έργο και θα προωθήσει όλα τα συμφέροντα των συναδέλφων, όπως κάνει διαχρονικά με συνείδηση και ήθος.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΕ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ