Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ Πολιτιστικού: “Συμμαχία Δούρειος Ίππος της απερχόμενης διοίκησης”

 Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Μελών Δ.Σ. Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

Οκτώβριος 2019

Με το κλείσιμο του Κινηματογράφου που σηματοδοτεί και το τέλος του καλοκαιριού, σαν μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού, νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τους συναδέλφους – μέλη του Πολιτιστικού μας για να τους ενημερώσουμε και παράλληλα να απαντήσουμε στην σκούρα ανακοίνωση, λόγω της λάσπης, της παράταξης της Συμμαχίας.

Το όργανο αυτό που λειτούργησε ως Δούρειος Ίππος της απερχόμενης  διοίκησης, όπου μην έχοντας άποψη για τίποτα, προσπάθησε να σπιλώσει ακόμη και τις συνεργασίες σε διάφορα Διοικητικά συμβούλια, αφού βέβαια ξέχασαν τις δικές τους παρόμοιες συνεργασίες, σε αντίστοιχα Δ.Σ.

Προφανώς είναι της λογικής του «ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε, το καταστρέφουμε», αδιαφορώντας πλήρως για τα συμφέροντα του προσωπικού.

Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στο Πολιτιστικό, συνεχώς, με αποκορύφωμα την λασπολογία για δήθεν συνεργασία με συγκεκριμένη εταιρεία διανομής ταινιών και με συγκεκριμένο ποσό, ενώ οφείλουν να γνωρίζουν τα μέλη στο Δ.Σ. απ΄ την παράταξης τους ότι αυτά δε γίνονται ποτέ.

Το Πολιτιστικό Κέντρο, για τον Κινηματογράφο διαχρονικά συνεργάζεται με μια σοβαρή εταιρεία, από  τις μεγαλύτερες στο χώρο και όχι κατ΄ αποκλειστικότητα.

Ίσως τους χαλάσαμε τα σχέδια στην προσπάθεια τους για να καταλάβουν τον χώρο με αλεξιπτωτιστές, αεριτζήδες και φιλαράκια .Εμείς θα κοιτάζουμε πάντα το καλό του Κινηματογράφου και των μελών του Π.Κ., όπως το κάνουμε διαχρονικά . Ενημερώνουμε δε, ότι αυτές οι επιλογές μας, που τις πολέμησαν  λυσσαλέα, έφεραν αύξηση 35% στα εισιτήρια του κινηματογράφου φέτος (προς θλίψη μερικών).

Όσον δε αφορά το Μπαρ και τον προμηθευτή αυτού, αν και λειτουργεί για πολλά χρόνια (έχει συνεργασθεί με διάφορα  Δ.Σ. του Πολιτιστικού στο παρελθόν) δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, συμφωνήσαμε δε όλοι, να εξετάσουμε και άλλες προσφορές αν υπήρχαν.

Προκαλούμε τα μέλη στο Δ.Σ. από την Συμμαχία καθώς και άλλων παρατάξεων, να πουν αν έφεραν κάποια προσφορά και δεν εξετάστηκε.

Συνάδελφοι, στο Δ.Σ. του Π.Κ. πρέπει να εκλέγονται οι συνάδελφοι που θέλουν να προσφέρουν. Δεν διορίζονται για να εξυπηρετήσουν φίλους ή για διακόσμηση και κυρίως όχι για να δίνουν εντολές και να τις υλοποιούν οι άλλοι….. Όσοι θέλουν πραγματικά να προσφέρουν ας συνταχθούν μαζί μας έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα προς όφελος των μελών μας και όχι να βάζουν τρικλοποδιές.

                                 Τα  μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού της

                     Ανεξάρτητη Πολιτιστική Κίνηση Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

                                   Ελεύθερης Πολιτιστικής Δημιουργίας

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ