Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στον “Αθήνα 9.84”

To “ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ” στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζόμενων του ραδιοσταθμού 9.84 για να μην περάσουν οι επιθέσεις της διοίκησης Καμίνη. Οι εργαζόμενοι του 9.84 που παρά ίσως και άνωθεν εντολών πάντα κάλυπταν τους αγώνες για δημόσιο νερό.

Στο όνομα των ελλειμμάτων του Αθήνα 9.84 ύψους 150.000 ευρώ, ο πλεονασματικός (όπως διαφημίζει συνεχώς η διοίκηση Καμίνη) Δήμος Αθήνας κλιμακώνει τις επιθέσεις του στους εργαζόμενους, βάζοντας τους να πληρώσουν αυτοί “τα σπασμένα” της διαχειριστικής του αδυναμίας.

Πριν λίγο καιρό, παρουσίασαν σχέδιο “εξυγίανσης” του 9.84 που περιελάμβανε απολύσεις, μειώσεις μισθών, μετατροπή συμβάσεων από πλήρους σε μερικής απασχόλησης, μαζί με εκβιασμούς και απειλές για διαθεσιμότητες.

Οι εργαζόμενοι ομόφωνα απέρριψαν το προτεινόμενο σχέδιο και τώρα η διοίκηση του 9.84 με τις ευλογίες του κ Καμίνη, προχώρησε στη μείωση των μισθών πέντε εργαζόμενων, έως και 50%.

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους του 9.84 και απαιτούμε από την διοίκηση του σταθμού και την διοίκηση του Δήμου συνολικά να βάλουν τέλος στα αντεργατικά τους σχέδια.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ