Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Για τις προσλήψεις φοιτητών για δίμηνη καλοκαιρινή απασχόληση (Ανακοίνωση ΣΕΚΕΣ Νο16)

sekes_logo_20141

Ανακοίνωση Νο 16  •  Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Για τις προσλήψεις φοιτητών για δίμηνη καλοκαιρινή απασχόληση

Το ΣΕΚΕΣ προτείνει να προχωρήσει άμεσα, έγκαιρα και νόμιμα η διαδικασία προκήρυξης και πρόσληψης φοιτητών για δίμηνη καλοκαιρινή απασχόληση με αντικειμενική και αδιάβλητη διαδικασία, έτσι ώστε να τελειώσουν οριστικά οι υπόγειες διαδικασίες, η πελατειακή αντίληψη και η καλλιέργεια προσδοκιών συνδικαλιστών, παρατάξεων ή συλλόγων.

(Υπενθυμίζουμε την περσινή μας παρέμβαση για το θέμα: Ανακοίνωση Νο19 9-7-2014 με τίτλο «ΤΟ ΣΕΚΕΣ , ΟΙ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ») , καθώς και τη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη στην ανακοίνωση Νο 24 της 25-08-2014, με τίτλο «Ο Συνήγορος του Πολίτη και οι … χιονάνθρωποι»)

Προτείνουμε:

  1. Ευρύτατη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης για τις προσλήψεις.

  2. Να επιλεγούν πρώτα, όσοι δεν έχουν απασχοληθεί με δίμηνη καλοκαιρινή απασχόληση στην ΕΥΔΑΠ κατά την τελευταία 5ετία (2010-2014). Αν δεν συμπληρώνονται οι θέσεις να συμπληρώνονται και με όσους έχουν απασχοληθεί κατά την τελευταία πενταετία

  3. Η επιλογή να διενεργηθεί με δημόσια κλήρωση παρουσία των υποψηφίων. Εάν οι αιτήσεις όσων δεν έχουν απασχοληθεί κατά το παρελθόν στην ΕΥΔΑΠ, είναι λιγότερες από τις θέσεις, οι υπόλοιπες θέσεις να συμπληρωθούν με την ίδια διαδικασία δημόσιας κλήρωσης παρουσία των υποψηφίων, πρώτα μεταξύ όσων έχουν απασχοληθεί στην ΕΥΔΑΠ μόνο μία φορά, ένα πάλι περισσεύουν θέσεις, μεταξύ όσων έχουν απασχοληθεί στην ΕΥΔΑΠ δύο φορές κ.ο.κ.

  4. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να αναρτηθούν δημόσια (εντύπως στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ και ηλεκτρονικά στο eydap.gr) πίνακες επιλεγμένων και επιλαχόντων

  5. Η κλήρωση να διεξαχθεί από συμβολαιογράφο και τριμελή επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν ο αρμόδιος Γενικός Διευθυντής και δύο συναρμόδιοι Διευθυντές.

 

Η ημέρα, η ώρα και ο τόπος της κλήρωσης (υπόγειο του Περισσού) να καθορισθούν τουλάχιστον 72 ώρες πριν την κλήρωση, με ανακοίνωση στον ημερήσιο Τύπο. Σε όλους τους υποψήφιους να σταλεί πρόσκληση στις διευθύνσεις e-mail που θα έχουν δηλώσει στις αιτήσεις τους, ώστε να μπορέσουν να παρευρεθούν στην κλήρωση, εφόσον το επιθυμούν.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΔΑΠ

button-download

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ