Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Αρνητική η πρώτη δικαστική απόφαση για τις τριετίες”

ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

22 Μαρτίου 2019

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των αρχαιρεσιών στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ. Παρακολουθώντας από κοντά τη φετινή διαδικασία είναι πραγματικά ελπιδοφόρο το γεγονός της μαζικής συμμετοχής των μελών στην ανάδειξη του νέου ΔΣ. Καλούμε όλους όσους δεν μπόρεσαν ακόμα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να το κάνουν σήμερα. Οι κάλπες θα βρίσκονται:  Αθηνάς 58 (Γραφεία ΟΜΕ) 7:30 – 15:30, Β Τομέας 07:00 – 09:00, Μεταμόρφωση 10:00 – 11:00,  Πανόρμου 11:00 – 15:00

Δυστυχώς μέσα στο θετικό κλίμα των τελευταίων ημερών πληροφορηθήκαμε ότι βγήκε η πρώτη δικαστική απόφαση για τις τριετίες που ήταν αρνητική για τους εργαζομένους. Καλό θα ήταν, η παράταξη της ΑΚΕ που ανελλιπώς ενημέρωνε για τα δικαστήρια αυτά, να έχει ενημερώσει και για το πρώτο αυτό αποτέλεσμα και για τις ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες που μπορεί αυτή η απόφαση να έχει για τη συνέχεια του αγώνα όλων μας για την ανάκτηση των τριετιών, αλλά προφανώς δεν το θεώρησαν σημαντικό.

Πληροφορηθήκαμε ότι στέλεχος της παράταξης της ΑΚΕ βρέθηκε ημέρα Κυριακή στον Περισσό επιχειρώντας να εισέλθει στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πρόκειται για συνάδελφο που δεν απασχολείται στον Περισσό. Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι; Η Διοίκηση έχει γνώση του συμβάντος αυτού: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του ευαίσθητού χώρου των υψίστης ασφαλείας εγκαταστάσεων της Εταιρείας και κυρίως για τα γραφεία όπου φυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα όλων των συναδέλφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ