Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Γ. Αλεξανδράκης: “Άμεση οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων”

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ

Αλεξανδράκης Γιώργος

Αθήνα, 4 Απριλίου 2022

Προς : Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΥΔΑΠ κ. Χαρ. Σαχίνη,

Θέμα : Άμεση οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων

Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε, σε συνέχεια των επιστολών μου, διαπιστώνω ότι η διοίκηση σας εξακολουθεί να λαμβάνει αποφάσεις που δεσμεύουν την εταιρία για χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν μόνο την καθημερινή λειτουργία της. Συνεπώς από τη στιγμή που λαμβάνετε αποφάσεις για δαπάνες και έξοδα σε εργολάβους και συμβούλους είναι απαραίτητο πλέον να κατανοήσετε ότι την εταιρία δεν την στηρίζουν αυτοί αλλά οι εργαζόμενοι με τον καθημερινό κόπο τους.

Με την ΕΣΣΕ που υπογράψατε δεσμεύσατε τους εργαζόμενους σε (0) μηδενικές αυξήσεις και καθώς αυτοί έρχονται αντιμέτωποι με  την πρωτόγνωρη ακρίβεια  καταλήγουμε σε εισοδηματικές μειώσεις που καταρρίπτουν  τον οικογενειακό προγραμματισμό. Και ενώ οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές υποχρεώσεις, εσείς συνεχίζετε να αδιαφορείτε και να απέχετε από κάθε πρόταση μέτρου που θα μπορούσε να ανακουφίσει.  Κύριε Διευθύνοντα,

  • ήρθε η ώρα να υπογράψετε συμπληρωματική συλλογική σύμβαση που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και θα αυξάνει τους μισθούς.
  • να χορηγήσετε άμεσα κάρτα επιδότησης καυσίμων τουλάχιστον 100 ευρώ μηνιαίως για την κάλυψη των μετακινήσεων των εργαζόμενων.
  • να αναπροσαρμόσετε την χιλιομετρική αποζημίωση των 0,20 ευρώ  η οποία παραμένει στο ίδιο ύψος από το 1999 και την αποζημίωση για την ευκαιριακή οδήγηση σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

Αναμένω την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των εργαζομένων.

Με εκτίμηση

Γιώργος Αλεξανδράκης

Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ Κοινοποίηση :

  1. Πρόεδρο ΔΣ ΕΥΔΑΠ κα Θεοδ. Βαρβαρίγου,
  2. Αν. Διευθύνων Σύμβουλο ΕΥΔΑΠ κ. Αν. Τόσιο ,
  3. Μέλη ΔΣ ΕΥΔΑΠ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ