Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μ. Αγγελάκης: “Η ΕΥΔΑΠ δημόσια τώρα και για πάντα”

Μανώλης Μ. Αγγελάκης
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ

Αθηνα, 10 Απριλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΥΔΑΠ δημόσια τώρα και για πάντα

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μετά και την πρόσφατη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, δεν μένει πλέον καμιά αμφιβολία ή έστω συζήτηση για πιθανή ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ. Όλα αυτά τα ψέματα και η σκόνη που συνεχίζει να σηκώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με μόνη σκοπιμότητα την ψηφοθηρία, τελείωσε οριστικά, με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού που τόνισε ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν υπάρχει θέμα ιδιωτικοποίησης αλλά μετά τις εκλογές, οι εταιρείες ύδρευσης θα γυρίσουν στον πλήρη έλεγχο του δημοσίου βάσει και των αποφάσεων του ΣτΕ.

Σαφώς αυτό είναι κάτι που θα δυσαρεστήσει πολύ, όλους αυτούς που επιμένουν πεισματικά να κάνουν το άσπρο μαύρο με περίσσιο θράσος, θεωρώντας πως απευθύνονται σε μη σκεπτόμενους πολίτες, αλλά για μια ακόμη φορά αυτοί οι άνθρωποι απλώς θα μείνουν με τα παραμύθια τους.

Όλοι οι πολίτες και οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ έχουν μάθει πλέον πολύ καλά για το τι είναι ικανοί να κάνουν και να πουν, προκειμένου να παραμείνουν σε καρέκλες και αξιώματα.

Επιπλέον μετά και από τη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκρέκα, έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι τα ζητήματα που παραμένουν άλυτα από τη Διοίκηση τόσο καιρό, θα πάρουν το δρόμο για την επίλυση τους. Ήδη μας ενημερώσε ότι όλα τα έργα για την ασφαλή υδροδότηση που εκκρεμούσαν, θα υλοποιηθούν άμεσα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε, θα συνεχίζουμε όλοι δυναμικά μέχρι να πάρουμε όσα μας αξίζουν.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία για εσάς και όλους τους αγαπημένους σας.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ