Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μ. Αγγελάκης: “Η ΕΥΔΑΠ πίσω σε δημόσια χέρια”

Μανώλης Μ. Αγγελάκης
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΥΔΑΠ πίσω σε δημόσια χέρια

Με μια ρητή και κατηγορηματική δήλωσή του, στη διακαναλική συνέντευξη, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έβαλε τέλος στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και χάραξε τη νέα αρχή για το νερό. Όπως δήλωσε ξεκάθαρα:

«Είναι ειλημμένη απόφαση: η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ να επανέλθουν σε πλήρη κρατικό έλεγχο, να φύγουν από το Υπερταμείο και να επανέλθουν στην άμεση εποπτεία του αρμόδιου υπουργείου, του υπ. Υποδομών, κάτι που θα γίνει πράξη σε ένα από τα τρία πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης μας»

Οι εργαζόμενοι χαιρετίζουν με μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση αυτή τη δήλωση, που επιτέλους αποκαθιστά τις πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ που ξεδιάντροπα χάρισε την ΕΥΔΑΠ στα χέρια του Υπερταμείου και ακόμα πιο ξεδιάντροπα συνέχιζε για χρόνια να κοροϊδεύει τόσο τους πολίτες, όσο και τους εργαζόμενους.

Με αυτή τη δήλωση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάζει ένα οριστικό τέλος στην κενή προπαγάνδα και στις παραφιλολογίες του ΣΥΡΙΖΑ και διασφαλίζει το δημόσιο χαρακτήρα του νερού, που σαν φυσικό αγαθό οφείλει να βρίσκεται πάντα και μόνο υπό δημόσιο έλεγχο.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ