Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Μια ξεχωριστή πρόταση: Όταν το θέατρο, συναντά την ψυχανάλυση…

Η Θεατρική Ομάδα Ψυχοθεραπείας παρουσιάζει για 3 μόνο παραστάσεις το Νοέμβριο , το έργο "Το Ημερολόγιο ενός τρελού" του Νικολάϊ Γκόγκολ, επενδυμένο με την Πρωτότυπη Μουσική του Γιώργου Χατζημιχελάκη.

Η Θεατρική Ομάδα Ψυχοθεραπείας, είναι μια πρωτοβουλία του Κέντρου Ψυχολογικής Υποστήριξης Anima Vita. Βασισμένη στην επιστήμη της Ψυχολογίας και ειδικότερα στην Ψυχανάλυση, αξιοποιεί το θέατρο ως θεραπευτικό μέσο.

Συνεχίζοντας και φέτος της εργασίες της, η ομάδα παρουσιάζει για 3 μόνο παραστάσεις το Νοέμβριο , το έργο “Το Ημερολόγιο ενός τρελού” του Νικολάϊ Γκόγκολ, επενδυμένο με την Πρωτότυπη Μουσική του Γιώργου Χατζημιχελάκη.

Θα συνεχιστούν οι παραστάσεις και τους επόμενους μήνες.

Μέσα από αυτό, τα μέλη της ταξιδεύουν σε έναν “θεραπευτικό χωροχρόνο” και αποκτούν μια συμβολική “εστία”, όπου ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, μπορούν να νοηματοδοτήσουν και να αναπαραστήσουν την ιστορία τους ή το μύθο τους.

Μετά την ολοκλήρωση της ωριαίας παράστασης, ακολουθεί συζήτηση, ανταλλαγή ερωτήσεων και προβληματισμών. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που αφορά όλους μας, καθώς εστιάζει στο πώς σκεφτόμαστε και βιώνουμε τα συναισθήματα μας.

Πότε: Κυριακή 18, Δευτέρα 19 και Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ώρα 18.30

Που: Υψηλάντου 153 Β, Πειραιάς

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 41 17 140

ΚΟΣΤΟΣ: Η τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ το άτομο

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ